A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Новини Шишацької об'єднаної територіальної громади

Дата: від до Скинути

Обговорили участь органів місцевого самоврядування у міжнародному територіальному співробітництві та вплив інституту старости на функціонування громад

   Голова Шишацької селищної ради Олександр Тутка разом з колегами з інших громад Полтавщини взяв участь у засіданні круглого столу за участі народних депутатів України.

15:10 14.03.2024

Підвищення кваліфікації з професії «Кухар»

Підвищення кваліфікації фахівців, відповідальних за організацію і приготування шкільних обідів, – важлива складова реформи шкільного харчування. Саме від них залежить, наскільки якісним та смачним буде харчування для кожної дитини у школі. Сьогодні вкрай необхідно, щоб кожна дитина отримувала якісне харчування незалежно від того, де її заклад освіти розташований.

09:54 13.03.2024

3000 людей скористалися послугами Центру надання соціальних послуг Шишацької селищної ради

   Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг Шишацької селищної ради» у 2023 році надала соціальні послуги майже трьом тисячам осіб, які опинилися у складних життєвих обставинах через похилий вік, інвалідність, домашнє насильство, сирітство. 17 базових послуг надають 105 працівників центру.

10:44 12.03.2024

Де родинам загиблих захисників і захисниць України отримати безоплатно допомогу юриста чи адвоката

Родичі загиблих ветеранів війни, Захисників і Захисниць України можуть потребувати допомоги у розв’язанні юридичних питань. Отримати професійну юридичну допомогу можна, звернувшись до системи безоплатної правничої допомоги — це право гарантоване Законом України «Про безоплатну правничу допомогу». Як зазначили у пресслужбі системи БПД, у 2023 році до них надійшло понад 3,1 тисячі звернень членів родин загиблих. У 572 випадках для розв’язання питання доводилось звертатися до суду — допомога зі зверненням до суду також безоплатна.

14:18 11.03.2024

Особливості оформлення дитячого закордонного паспорта

Нагадуємо мешканцям Полтавської області, що процедура оформлення дитячого закордонного паспорта відрізняється від документування дорослих – такий паспорт може бути оформлений з народження та видається на 4 роки, присутність дитини під час подачі документів не завжди є обов’язковою.

10:27 11.03.2024

Міграційна служба Полтавщини роз'яснює: як забрати замовлені документи у підрозділі міграційної служби, перебуваючи закордоном

Якщо ви перебуваєте за кордоном й не встигли своєчасно отримати замовлений у підрозділі Державної міграційної служби закордонний паспорт чи ID-картку, то забрати ці документи можливо через закордонні дипломатичні установи України.

10:24 11.03.2024

Велика шана і довічна слава Віктору Жимелі

   Сьогодні жителі нашої громади провели в останню дорогу чоловіка, батька, друга, воїна, нагородженими військовими відзнаками, людину, яка заслужила беззаперечну повагу своєю мужністю, відданістю родині і Батьківщині, справжньою дружбою.   

21:15 06.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь