A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Осінній день краси!

Дата: 06.10.2017 21:29
Кількість переглядів: 744

Осінь – щедра та багата пора!

   Всі ми з нетерпінням чекаємо прихід величавої і чарівної красуні-осені, яка дивує нас своїми барвами. А вже через місяць її господарювання ми збираємо її дарунки і проводимо свято квітів.

  Нещодавно в Гоголівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів імені М.В.Гоголя відбулася традиційна виставка квітів та декоративних композицій з природного матеріалу. Цього року вона пройшла під гаслом «Символи державні й символи народні у віках сплелися, як квіти у вінку». У виставці взяли участь учні 5-11 класів. Школа замайоріла різнобарв’ям веселкових кольорів. Тут були представлені композиції, виготовлені не лише з квітів, а й з овочів та фруктів. Дуже часто ми чуємо: «Краса врятує світ».

Фото без опису

   Свято квітів у школі – перша сходинка на цьому шляху. Адже, побачивши цю виставку, можна поринути у неповторний і захоплюючий світ казки, бо все навколо було у яскравих кольорах, все посміхалось і раділо. Ароматні запахи, оригінальні витвори, цікаві написи викликали в учнів та вчителів радість, усмішку та насолоду від зустрічі з прекрасним. На виставці під час заходу було гамірно, кожен приглядався до робіт своїх шкільних друзів. Учні початкових класів були в захваті. Школярі охоче взяли участь у конкурсі, і кожен клас намагався зробити усе якнайкраще. Дійство проходило в особливій атмосфері, кожна дитина розкрила себе при захисті композицій, показала свою фантазію й творчість. Усі композиції вражали своєю неповторністю, кожен клас з винахідливістю підійшов до завдань, зробив цікаві речі з овочів, склав композиції з квітів, і звичайний папір виглядав як витвір мистецтва.

   Усі учні оцінювалися за такими критеріями: оригінальність оформлення та назви виробів. Журі дуже важко було визначити кращі композиції, адже всі вони були дуже вдалими, відповідали тематиці свята. Серед кращих визнані композиції учнів 10 класу «Україна – наша мати!» та учнів 9 класу «Своє серце, Україно, я кладу тобі до ніг». Досить глибокі патріотичні почуття прозвучали в композиціях учнів 8 класу «З Україною в серці», учнів 6 класу «Ми хочемо миру». Також оригінальними і винахідливими у своїх композиціях були учні 5 класу «Ми пам’ятаємо» , учні 7 класу «Пам’ять про Героїв – крізь віки» та учні 11 класу «Ми – частина щасливої нації! Ми – українці!».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь