A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Виїзне засідання сесії селищної ради

Дата: 24.11.2017 18:23
Кількість переглядів: 740

   Упродовж пошуку нових альтернативних варіантів роботи органів місцевого самоврядування селищним головою Олександром Туткою було запропоновано депутатам провести виїзне засідання сесії ради. Депутати та решта запрошених схвально сприйняли новацію і вирушили на огляд об’єктів.

  Спочатку присутні відвідали промплощадку, на якій мали можливість ознайомитися з процесом приготування піщано-сольової суміші. Директор комунального підприємства «Техкомунбуд» Петро Корсун запевнив слухачів про те, що комунальники завчасно подбали, аби сніг на дорогах та ожеледиця  не завадили руху транспортних засобів, заготовивши необхідну кількість протиожеледної суміші.

Фото без опису

   Наступним оглядовим об’єктом було приміщення первинної медико-санітарної допомоги. Олександр Іващенко фахово розповів про перспективи і ймовірні проблеми реформування медичної галузі.

Фото без опису

Фото без опису

   Працівники територіального центру провели екскурсію відділеннями реабілітації. Тож кожен мав змогу переконатися у важливості їхньої роботи.

   Зокрема, після двох років надій та сподівань у Територіальному центрі розпочало роботу відділення реабілітації для дітей з обмеженими фізичними можливостями. Нагадуємо, що у відділенні  облаштована унікальна сенсорна кімната для групових та індивідуальних сеансів. Також можна буде отримати допомогу психолога, фізіотерапевта, масажиста, відвідати соляну шахту та отримати ряд інших послуг. Усі ці послуги безкоштовні. Безкоштовним буде і підвезення дітей соціальним таксі.

Фото без опису

Фото без опису

   Завершуючи поїздку, депутати відвідали комунальне підприємство «Техкомунбуд», де провели засідання сесії.

   Несподіваним подарунком для всіх стала автовишка, доставлена буквально за п’ять хвилин до приїзду делегації.

Фото без опису

   На пленарному засіданні сесії ради голова виборчої комісії Ольга Крутько проінформувала депутатів про підсумки проміжних виборів депутата селищної ради по одномандатному виборчому округу № 11. Олександр Тутка під оплески присутніх привітав Ольгу Павлівну Попович з визначною подією.


Фото без опису

Фото без опису

   Також народні обранці обговорили і затвердили зміни до складу постійних комісій селищної ради, Плану соціально-економічного розвитку об’єднаної територіальної громади на 2017 рік, прийняли структуру виконавчих органів у новій редакції та розглянули ряд земельних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь