A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

На черговій сесії селищної ради вкотре спрямовані кошти на підтримку наших захисників

Дата: 19.04.2024 15:13
Кількість переглядів: 82

Фото без опису   1 мільйон гривень буде переданий як субвенція державному бюджету на придбання безпілотних апаратів та засобів радіоелектронної боротьби для однієї з військових частин ЗСУ.

   1 мільйон 600 тисяч гривень – на поповнення програми селищної ради, згідно з якою проводяться закупівлі матеріалів, обладнання тощо для військових частин, відповідно до їхніх звернень.

   7 мільйонів гривень, за пропозицією депутатів, перенесені з ремонту доріг комунальної власності селищної ради на ремонт доріг загального користування місцевого значення. Тобто з ремонту доріг в населених пунктах, що належать громаді, - на ремонт доріг, які з'єднують населені пункти і перебувають у віданні державного підприємства "Агентство місцевих доріг Полтавської області".

   Також кошти селищного бюджету спрямовані на різні заходи, що пов’язані з облаштуванням укриттів та підвальних приміщень на території громади. Це стосується дитячого садочка «Ясочка» в Шишаках (250 тисяч гривень на виготовлення проектно-кошторисної документації); 300 тисяч гривень – на приведення в належний стан захисної споруди у Пришибі; 3,5 мільйона гривень – на капітальний ремонт частини громадського будинку, де розташоване одне з протирадіаційних укриттів на території селища Шишаки.

   403 тисячі гривень перерозподілені за рахунок внутрішнього перенесення коштів на програму відшкодування різниці між тарифом та економічно обгрунтованою вартістю послуг з централізованого водопостачання, що надаються КП «Техкомунбуд».

   1 мільйон 163 тисячі гривень перерозподілені на будівництво водопровідної мережі по вулицях Незалежності, Корольова у селі Ковердина Балка.

   Крім цього, були внесені зміни з метою фінансової підтримки до програм соціального захисту населення громади, забезпечення діяльності Трудового архіву селищної ради; зараховано на повне державне утримання до відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Центру надання соціальних послуг громадянина з категорії внутрішньо переміщених осіб, який наразі одинокий і за станом здоров’я не здатний до самообслуговування.

   Загалом розглянуто 15 питань порядку денного.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь