A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про намір підвищення тарифу на послуги з централізованого водопостачання, які надаються Комунальним підприємством “Техкомунбуд”

Дата: 22.03.2024 11:33
Кількість переглядів: 276

Фото без описуШановні споживачі!

Законами України «Про житлово-комунальні послуги», «Про ціни і ціноутворення», «Про питну воду та питне водопостачання», «Про державне регулювання у сфері комунальних послуг», постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 №869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» для суб’єктів господарювання, що провадять господарську діяльність з централізованого водопостачання, передбачено встановлення економічно обґрунтованих тарифів на комунальні послуги на рівні, що буде покривати всі витрати в собівартості цих послуг. Встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги нижче розміру економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво, згідно з діючим законодавством, не допускається.

На виконання норм законодавства Виконавчим комітетом Шишацької селищної ради 31 жовтня 2023 року були затверджені економічно обґрунтовані витрати на виробництво послуг централізованого водопостачання для Комунального підприємства «Техкомунбуд» в розмірі 48,56 грн за 1 м3 та тарифи для населення – 29,14 грн за 1 м3, інших споживачів – 48,56 грн за 1 м3.

Підвищення економічно обґрунтованих витрат на виробництво послуг централізованого водопостачання та тарифів було обумовлене зростанням їх основних складових, зокрема мінімальної заробітної плати, вартості електричної енергії, паливно-мастильних матеріалів, податків, цін на матеріали, запасні частини та інші матеріальні ресурси.

З метою приведення тарифу на послуги централізованого водопостачання до розмір у економічно обґрунтованих витрат Комунальне підприємство «Техкомунбуд», відповідно до Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05 червня 2018 року №130, повідомляє споживачів про намір підвищення тарифу для населення до розміру 38,85 грн за 1 м3.

Просимо споживачів послуг підприємства з розумінням поставитися до збільшення тарифів. Дякуємо всім абонентам, хто вчасно сплачує за послуги водопостачання, та закликаємо кожного з вас не зволікати зі сплатою за послуги, якими ви уже скористалися.

Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань щодо наміру підвищення тарифу на послуги з централізованого водопостачання, які надаються Комунальним підприємством “Техкомунбуд”, приймаються протягом 7 календарних днів з дня опублікування цього повідомлення у газеті «Сільське життя» та на офіційному сайті Шишацької селищної ради до адміністрації комунального підприємства за адресою: Миргородський район, смт Шишаки, пров. Короленка Володимира, буд. 7.

Адміністрація КП «Техкомунбуд»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь