A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Підвищення кваліфікації з професії «Кухар»

Дата: 13.03.2024 09:54
Кількість переглядів: 67

Фото без описуПідвищення кваліфікації фахівців, відповідальних за організацію і приготування шкільних обідів, важлива складова реформи шкільного харчування. Саме від них залежить, наскільки якісним та смачним буде харчування для кожної дитини у школі. Сьогодні вкрай необхідно, щоб кожна дитина отримувала якісне харчування незалежно від того, де її заклад освіти розташований.

З 11 березня цього року кухар опорного закладу «Шишацький ліцей ім. В. І. Вернадського Шишацької селищної ради Полтавської області» Довбиш Жанна Володимирівна розпочала навчання у Навчально-практичному центрі ресторанного сервісу Регіонального центру професійно-технічної освіти № 1 м. Кременчука за освітньою програмою професійного навчання для підвищення кваліфікації з професії «Кухар».

Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти – ось основні пріоритети даного заходу.

На досягнутому відділ освіти Шишацької селищної ради зупинятися не планує: навчання кухара з Шишацького ліцею – це лише початок цієї справи. В подальшому мають пройти навчання і решта кухарів закладів загальної середньої освіти Шишацької територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь