A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Велика шана і довічна слава Віктору Жимелі

Дата: 06.03.2024 21:15
Кількість переглядів: 91

Фото без опису   Сьогодні жителі нашої громади провели в останню дорогу чоловіка, батька, друга, воїна, нагородженими військовими відзнаками, людину, яка заслужила беззаперечну повагу своєю мужністю, відданістю родині і Батьківщині, справжньою дружбою.   

   Віктор був серед тих, хто першим відгукнувся на захист рідної України після віроломного нападу ворога у лютому 2022 року. Хоча не мав бойової підготовки, але був готовий докласти зусиль, аби захистити країну, дорогих йому людей від окупації, від горя, яке несе війна.

   Віктор Васильович народився 12 жовтня 1974 року в селищі Шишаки. Навчався в Яреськівській школі. Після дев’яти класів вступив на навчання до Яреськівського професійно-технічного училища, здобув спеціальність тракториста-машиніста широкого профілю. Працював на Шишацькому сирзаводі, Шишацькому заводі мінеральних вод та різноробочим в ТОВ «Агрофірма імені Довженка».

   З початком повномасштабного вторгнення перебував в теробороні Шишаччини, а з січня 2023 року був мобілізований до лав Збройних Сил України.

   Героїчно загинув 26 лютого внаслідок ворожого обстрілу на Харківщині, до кінця залишаючись вірним присязі та українському народові.

   Селищний голова, виконавчий комітет та депутати Шишацької селищної ради висловлюють найщиріші співчуття родині Віктора Васильовича Жимели.

   Хай пам’ять про нього буде сильнішою за смерть. Хай його життєвий подвиг буде для нас прикладом любові до родини і своєї Батьківщини, прикладом справжнього патріотизму.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь