A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Полеглих воїнів нашої громади Миколу Волика та Віталія Пасюру відзначено державною нагородою

Дата: 23.02.2024 16:25
Кількість переглядів: 289

   Ордени «За мужність» ІІІ ступеня вручили рідним: мамі Віталія Пасюри – Тамарі Олександрівні і дружині Миколи Волика – Тетяні Андріївні.

Фото без опису  Микола Олексійович проживав у Товстому. Народився захисник 17 грудня 1980 року. Навчався у Чернишівській та старших класах Шишацької шкіл, в Полтавському професійно-технічному училищі. Із 2013 року трудився робітником з догляду за тваринами на молочнотоварній фермі у с. Чернишівка.

   У 2014-2015 роках був учасником антитерористичної операції. 2 березня 2022 року був призваний на захист України вдруге. За свою тривалу й неодноразову службу мав відзнаки і нагороди від держави. Загинув 20 травня 2023 року на Донеччині. Поховали воїна у рідному селі Товсте.

  У чоловіка залишилися дружина, двоє синів і донечка, яка побачила світ вже після загибелі батька.

Фото без опису  На Донеччині обірвалося життя і Віталія Пасюра з Маликівщини Гоголівського старостинського округу. Народився захисник 20 лютого 2000 року. Навчався спочатку у Гоголівській школі. Потім проживав у Кобеляцькому районі. Після закінчення школи вступив до Полтавського міжрегіонального професійного училища, де отримав спеціальність машиніст екскаватора, тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва та водій автотранспорту. Після закінчення навчання працював у торговій мережі «Аврора» у Полтаві.

  18 жовтня 2022 року був мобілізований до лав ЗСУ. Захищаючи Батьківщину, загинув 18 березня 2023 року. Поховали воїна у селі Маликівщина. У Віталія залишилися мама і сестра.

  Наші земляки Микола Волик і Віталій Пасюра нагороджені орденом «За мужність» ІІІ ступеня за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

   Вічна шана Героям.

   Щирі співчуття родинам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь