A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Засідання методичної спільноти учителів-філологів Шишацької ОТГ

Дата: 22.02.2024 09:16
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

20 лютого на базі Пришибського НВК відбулося засідання методичної спільноти учителів-філологів Шишацької ОТГ. Директор НВК Безручко Тетяна Олексіївна ознайомила присутніх зі своїм навчально-виховним комплексом, описавши роботу педагогічного колективу від минулого до сучасного стану викладання навчальних дисциплін, зосередивши увагу на діяльнісному підході у викладанні української мови та літератури та безпечному освітньому середовищі.

Потім гостей запросили на відкритий урок у 8 клас, на якому відбулося знайомство учнів з історичними піснями легендарної поетеси-співачки з Полтавщини Марусі Чурай. Також Тетяна Олексіївна провела для учнів улюблену квест-гру «Мова рідна, калинова!». Під час проведення заходу діти читали вірші, прислів’я, приказки та відгадували загадки про рідну мову.

Засідання відбулося в теплій, дружній атмосфері. В ході роботи учителі української мови та літератури поділилися досвідом з практичних аспектів реалізації діяльнісного підходу в навчанні. 

Сподіваємось, що нові навички допоможуть учителям-словесниками урізноманітнити свої уроки і зробити їх ще цікавішими для сучасних учнів.

Методична спільнота вчителів-філологів у 2024 році продовжить реалізацію головних завдань мовно-літературної освітньої галузі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь