A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Серед Небесної Сотні Воїнів Світла і Добра

Дата: 21.02.2024 08:32
Кількість переглядів: 100

Фото без опису   20 лютого, у 10 річницю розстрілу Майдану і захоплення росіянами українського Криму, наша громада провела в останню дорогу ще одного свого захисника. Він був на варті нашого спокою на землі. Він буде на сторожі нашого життя там, у Вічності. Серед Небесної Сотні Воїнів Світла і Добра.

   Едуард Купавцев народився 20 травня 1997 року в Шишаках. Навчався у місцевій школі. Був активістом шкільного життя, зокрема як учасник ансамблю естрадного танцю «Ритм».

   У рік, коли росіяни захопили Крим і фактично розпочали війну проти України, майбутній воїн здобув середню освіту, отримав атестат і путівку у доросле життя. Опанував професійно-технічну освіту в одному з полтавських училищ, працював на цукровому заводі та будівництві.

   У 2018 році Едуард Купавцев підписав контракт на службу у Збройних Силах України. Ця професія стала головною в його житті. І, на жаль, останньою…

   15 лютого наш земляк загинув при виконанні бойового завдання під час захисту України від російських загарбників.

   Низький уклін Воїну за його коротке і самовіддане життя. Життя, в якому він не встиг збудувати всі плани і реалізувати всі мрії. Але встиг проявити себе як дорослий чоловік, як віддана Батьківщині людина, як мужній захисник дорогих його серцю людей і рідної землі.

   Він устиг побути турботливим сином, добрим братом, надійним другом і побратимом. Хай саме таким він залишиться в пам’яті кожного з нас.

   Селищний голова Олександр Тутка, виконавчий комітет і депутати Шишацької селищної ради висловлюють щирі співчуття мамі, брату, усім рідним і близьким Едуарда Сергійовича Купавцева.

   Вічна шана захиснику України - серед нас, що живуть зараз, і серед наступних поколінь українців. Бо вони народяться саме завдяки нашим воїнам – таким, як Едуард Купавцев. Саме завдяки їм вони побачать цей світ в мирній країні, яка перемогла російського окупанта.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь