ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

У Шишаках провели в останню путь воїна Романа Меєра

Дата: 27.12.2023 05:51
Кількість переглядів: 1605

Фото без опису   Тут, у Шишаках, 19 грудня 1988 року він народився. Тут навчався у місцевій школі. Після навчання проходив строкову службу у прикордонних військах. У званні молодший сержант охороняв кордон Закарпатської області та морські рубежі нашої держави у місті Керч.

   До початку збройної агресії російської федерації проти України у 2014 році здобув кваліфікацію молодшого спеціаліста з права у Полтавському кооперативному технікумі.

   У 2015 році Роман Олександрович став на захист рідної країни, брав участь в антитерористичній операції, за що отримав посвідчення учасника бойових дій.

   З початком повномасштабної війни, у березні 2022 року, знову був призваний на військову службу. Воював на Донеччині. Був двічі поранений.

Фото без опису   Серце воїна зупинилося 18 грудня, напередодні його 35-річчя…

  Коротка біографія вміщається у кілька абзаців. Бо коротким було життя Роми. Але за ці неповні 35 він двічі виконав свій громадянський і чоловічий обов’язок – захищати країну, рідний дім, свою родину від ворога.

   Та й не опишуть сухі біографічні рядки, яким дорогим він був для сім’ї, друзів, побратимів. Не розкажуть про всі його почуття, здійснені і нездійснені мрії. Усе це тепер житиме в серцях тих, його знав, у спогадах односельців, у пам’яті всіх нас – і тих, хто його не знав особисто, але вдячний за те, що ворог не зайшов у наші домівки, завдяки йому не зруйнував наше життя до останку.

   Селищний голова, виконавчий комітет і депутати Шишацької селищної ради, уся Шишацька громада глибоко сумують з приводу смерті військовослужбовця Збройних Сил України, нашого земляка Меєра Романа Олександровича. Щирі співчуття рідним. Вічна шана Воїну.  

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь