ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

У Михайликах поховали воїна Володимира Гавриляка

Дата: 13.11.2023 10:51
Кількість переглядів: 377

Фото без опису   Осіннім дощем оплакувала Україна ще одного сина, який навічно, в домовині, повернувся додому з поля бою…

   Володимир Гавриляк народився 18 жовтня 1984 року в селі Ралівка Самбірського району на Львівщині. У 2002 році закінчив навчання у місцевій школі і вирушив на строкову службу у військах зв’язку. Повернувшись, працював у рідному селі на різних роботах.

  У 2007 році доля привела Володимира на Полтавщину. Тут він влаштувався доглядачем великої рогатої худоби спочатку на молочнотоварну ферму приватного підприємства «Агроекологія» у Порскалівці, згодом – у Михайликах.

   І тут зустрів свою долю. Одружився з місцевою дівчиною Танею, у родині народився син Саша.

   У новому селі, що згодом стало йому другою батьківщиною, Володимира цінували і на роботі, і в побуті. Добросовісний працівник, порядний односелець, хороший друг і колега.

   Але мирне життя родини обірвала повномасштабна війна росії проти України. Володимира Гавриляка мобілізували у липні цього року. 4 листопада, під час запеклого бою поблизу міста Куп’янськ Харківської області, львів’янин з Михайликів віддав своє життя за незалежність рідної держави, за мирне майбутнє для свого сина…

   Селищний голова, виконавчий комітет і депутати селищної ради щиро сумують з приводу загибелі Володимира Миколайовича Гавриляка і співчувають невтішному горю родини. Це тяжка утрата для всієї нашої громади. Не стало сина, брата, чоловіка, батька, односельця, друга, громадянина-патріота України.

  Не пробачимо ворогам. Не забудемо воїнів, які захищали нас на землі, а тепер будуть вічними охоронцями на Небесах. Низький уклін і світла пам’ять Героям.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь