ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

У Федунці провели в останню дорогу 20-річного нацгвардійця Романа Непом’ящого

Дата: 26.10.2023 12:30
Кількість переглядів: 308

Фото без опису   Юний і мужній, не за літами відповідальний. А ще – завжди усміхнений, завжди в гарному настрої до людей – таким був Рома з дитинства, у школі й училищі, на військовій службі. На прощання з ним зібралися майже всі односельці й жителі сусідніх сіл, друзі й побратими зблизька і здалеку. У супроводі військового оркестру Національної гвардії і живого коридору пошани від самої домівки до цвинтаря захисника України провели до місця його вічного спочинку.

   Рома народився 31 грудня 2002 року в родині Світлани Іванівни і Віктора Григоровича Непом’ящих. Навчався у Федунській, потім в Яреськівській школах. В Яреськівському професійно-технічному училищі здобув професію слюсаря з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування. Працював у товаристві «Федунка».

   Юнак був душею компанії, мав веселу, добру вдачу, товаришував з усіма односельцями. Був другом старшому брату, надійним плечем для молодшої сестрички, хорошою допомогою батькам. На нього в усіх справах можна було покластися – знали, не підведе.

   У 2021 році Роман пішов на строкову службу до армії, яку проходив у Запорізькій області. Після повномасштабного вторгнення рашистів на нашу землю Рома разом з побратимами та односельцями у травні 2023 року продовжив службу за контрактом у Національній гвардії України.

   Розвідник-кулеметник Роман Непом’ящий загинув 7 серпня на Запоріжжі. Від того дня невимовний біль оселився в серцях його коханої дружини, любих батьків, брата й сестрички, рідних і усіх, хто його знав.

   Це надзвичайно болісна утрата для всієї нашої громади.

   Кажуть, чужих дітей не буває. А для нас, українців, зараз чужого болю не буває. Кожному з нас щоденно болять захисники, які віддають своє життя і здоров’я за справедливість, мир, добро, на які посягнув російський варвар. Тим паче болить утрата такої молодої людини, яка жила поруч з нами…

   Жителі Федунського старостинського округу, усієї Шишацької громади, селищний голова Олександр Тутка, виконавчий комітет і депутати селищної ради у скорботі схиляють голови перед світлою пам’яттю Романа Непом’ящого і висловлюють найщиріші співчуття його родині. Низький вам уклін за воїна. Вічна шана його юному життю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь