A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

У Великому Перевозі відбувся футбольний матч, присвячений пам'яті полеглих захисників

Дата: 03.07.2023 15:14
Кількість переглядів: 295

Фото без опису   У Великому Перевозі відбувся футбольний матч між ветеранами та юніорами, присвячений пам’яті полеглих воїнів-земляків - назавжди 21-річного Андрія Оленіна і 49-річного Володимира Федька. Участь у поєдинку взяли в основному місцеві футболісти різних поколінь, адже Великий Перевіз завжди славився любов’ю до спорту, а також їхні друзі з інших сіл.

   За ветеранів виступили чоловіки різного віку – від майже 30-літніх до 70-ти плюс. В одній команді, наприклад, зіграли три покоління роду Сулименків, що свідчить про те, що захоплення футболом передається у сім’ї від старших до молодших багато десятиліть поспіль. І цей приклад не єдиний у Великому Перевозі.

   За команду молоді виступили учні Шишацької дитячо-юнацької спортивної школи, чимало з яких представляють саме цей край.

   Матч був видовищним, емоційним і продемонстрував наполегливість та спортивний азарт усіх учасників. Ні старші, ні менші не бажали поступатися супернику. А ще, як відзначають професійні глядачі, показав командну гру з обох сторін. Поєдинок завершився нічиєю з рахунком 4:4. Три голи у ворота ветеранів забив Владислав Басюк, один – Віталій Левченко. Серед старшого покоління влучанням у ворота суперника – не тільки ногами, а й головою - відзначилися Віктор Кубата, Євген Дрейман, В’ячеслав Бондар та Олег Крилов.

   Староста Галина Кононенко привітала учасників з товариським матчем, подякувала усім, хто ініціював і підтримав проведення зустрічі на футбольному полі. Не просто зустрічі, а поєдинку пам’яті наших захисників. Найкраща пошана загиблим воїнам – це корисні справи, які примножують добру славу рідного краю, усієї України, за щастя якої вони віддали свої життя.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь