A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Захисні споруди цивільного захисту та найпростіші укриття повинні бути у цілодобовому доступі для населення

Дата: 09.06.2023 14:56
Кількість переглядів: 144

Фото без опису   Триває другий рік повномасштабної війни. На щастя, Шишаччина за цей час не зазнала обстрілів чи бомбардувань. Але небезпека існує завжди. Тому тема захисту від нальотів ворога залишається актуальною.

   В області і нашій громаді пройшли чергові перевірки та обстеження захисних споруд і укриттів. Ці об’єкти є у загальному доступі на інтерактивній карті захисних споруд цивільного захисту Полтавської області. Користувачі інтернету можуть ознайомитися з нею на сайті Головного управління ДСНС України у Полтавській області: pl.dsns.gov.ua. Також з переліком цих об’єктів можна ознайомитися у селищній раді чи старостинських округах. Якщо до цього часу ви не володієте інформацією щодо найближчих до вас захисних споруд чи укриттів, телефонуйте цілодобовому черговому селищної ради за номерами 0972679469, 91364.

   Частина захисних споруд цивільного захисту та найпростіших укриттів на території Шишацької громади розташована у приміщеннях комунальної власності селищної ради. Частина – у приміщеннях організацій, підприємств, установ та закладів, що не підпорядковуються селищній раді, а також у приватних житлових будинках. Але усі ці захисні споруди/найпростіші укриття мають бути доступні для людей, під час повітряної тривоги, цілодобово.  

  Тому селищна рада наголошує власникам цих об’єктів на необхідності забезпечити цілодобовий, під час повітряної тривоги, вільний і безперешкодний доступ населення до таких захисних споруд /найпростіших укриттів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь