A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Із завершенням навчального року і Днем захисту дітей!

Дата: 01.06.2023 12:51
Кількість переглядів: 71

Фото без опису   Дорогі діти! Щиро вітаю вас із завершенням непростого навчального року і Днем захисту дітей! Завдяки українським воїнам, які забезпечують наш захист від російського загарбника у повітряному і наземному просторах, у нашій громаді, як і загалом на Полтавщині, цей рік минув відносно спокійно. Навчальний процес був ускладнений постійними тривогами, необхідністю час від часу працювати онлайн, однак цього шкільного року вже все позаду. Дякую педагогам, дітям і батькам за витримку і розуміння ситуації.

   На порозі благословенна пора – час літнього відпочинку. І для дітей, і для їхніх родин. Щиро зичу вам у цей період якомога менше тривог і хвилювань. Хай у ворога забракне фізичних сил зіпсувати вам літо.  Хай у наших захисників їх буде предостатньо, щоб не тільки відбити атаки росіян, але й звільнити нашу землю від окупантів. Підтримуємо Збройні Сили України – наближаємо цю довгождану подію.

   Особливі вітання нашим випускникам. У надзвичайно складний час до вас прийшла пора дорослішання, вибору власної життєвої стежки. Але, упевнений, з підтримкою ваших батьків, ви визначитеся з подальшим навчанням, отримаєте освіту для майбутньої професії і будете будівничими нової України – мирної, незалежної, самодостатньої.

   У мирну путь, дорогі дівчата і юнаки! У щасливу дорогу до власного «я»! Творіть своє життя упевнено, натхненно, відповідально, розуміючи, якою ціною для вас і для всіх нас відвойована ця можливість! І вірте – все буде Україна! Ваша Україна!

   Селищний голова Олександр Тутка.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь