A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Захищаючи Україну, загинув Микола Волик з села Товстого

Дата: 29.05.2023 10:04
Кількість переглядів: 75

Фото без опису   Знову сумна звістка прийшла на Шишаччину – у село Товсте. Загинув досвідчений воїн-атовець з позивним «Артист», чоловік і батько, брат, щирий друг і добрий односелець Микола Волик.

   Народився захисник 17 грудня 1980 року. Навчався у Чернишівській та старших класах Шишацької шкіл.

   Потім здобув професію муляра в Полтавському професійно-технічному училищі. Після служби в армії працював у Києві, згодом – в агрофірмі ім.Довженка, охоронній службі в Полтаві, на підприємстві «Гадячсир». В останній час, з 2013 року, трудився робітником з догляду за тваринами на молочнотоварній фермі у с. Чернишівка.

   У 2014-2015 роках був учасником антитерористичної операції.

   Після 24 лютого минулого року був призваний на захист України вдруге. Боронив Батьківщину від рашистів довгих і тяжких 14 місяців, десять з яких – в артилерії, останні чотири – в піхоті.

   За свою тривалу й неодноразову службу мав відзнаки і нагороди від держави.

  Загинув 20 травня в районі Авдіївки на Донеччині.

   Не віриться рідним, не віриться друзям, побратимам, що такої світлої, легкої, завжди усміхненої людини (недарма його називали Артистом), вже не буде поряд.

Ще одного відданого сина Української землі забрала війна, яку розв’язала росія.

   За ці дев’ять років наша громада поховала багатьох захисників. У кожної з сімей своє горе, свій біль. Але разом з тим – це наша велика спільна скорбота. Кожна утрата – це утрата всієї нашої громади, всієї України. Це утрата сьогодні – і утрата для нашого майбутнього. Адже кожен із полеглих воїнів, так само, як і Микола Волик, недожив свого життя, в якому було б ще стільки важливого особисто для нього, для родини, для громади, для держави.

   За все це – сім’ю, рідну землю, країну – Микола віддав найцінніше – своє життя. Ми ніколи цього не забудемо. Ми обов’язково переможемо ворога. Це буде найкраща пам’ять про наших Героїв-земляків.

   Селищний голова Олександр Тутка, виконавчий комітет та депутати селищної ради, жителі Шишацької громади глибоко сумують з приводу загибелі Миколи Олексійовича Волика, висловлюють щирі співчуття дружині, синам, усім рідним захисника. Вічна шана у віках і вдячність Герою у наших серцях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь