ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

В Яреськах провели в останню путь воїна Руслана Заяру

Дата: 22.05.2023 14:37
Кількість переглядів: 440

Фото без опису   Від дому до Божого храму, від церкви і до місця останнього спочинку, у супроводі військового оркестру, рідні, друзі, односельці і побратими провели свого земляка і товариша Руслана Заяру.

   Руслан народився 5 лютого 1980 року в Харенках на Шишаччині. Дитинство та юність минули в Яреськах. Потім була строкова служба в Збройних Силах України, навчання у Луганському училищі міліції. Певний час працював помічником оперативного уповноваженого у Полтаві. Далі – робота в охоронних структурах.

   З перших днів повномасштабного вторгнення росії був мобілізований на захист Батьківщини. Боронив країну від ворога у складі Національної гвардії України. Загинув 17 травня у селі Кузьмине Кремінської громади Сєвєродонецького району Луганської області.

   Так передчасно обірвалося життя люблячого сина, щирої, життєрадісної і товариської людини, надійного друга і мужнього воїна. Попрощатися з Русланом зібралося багато людей, військовослужбовців Національної гвардії України, які пліч-о-пліч з Русланом захищали Батьківщину з початком повномасштабної війни. Не судилося побратимам разом зустріти нашу перемогу. Пішов Герой у засвіти… Але у пам’яті людській житиме вічно.

   Доземний уклін воїну за його самовіддану любов до рідної землі, найвищу людську жертовність, за яку не можливо віддячити сповна. Шана батькам за гідного сина.

  Селищний голова Олександр Тутка, виконавчий комітет та депутати селищної ради, Яреськівський старостинський округ, уся Шишацька громада глибоко сумують з приводу загибелі Заяри Руслана Володимировича. Найщиріші співчуття родині воїна. Вічна пам’ять нашому земляку-Герою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь