A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Відтепер послуги в сервісних центрах МВС можна отримати із закордонним паспортом

Дата: 18.05.2023 11:30
Кількість переглядів: 53

Фото без описуЗ 11 травня для отримання послуг сервісних центрів МВС можна надавати паспорт громадянина України для виїзду за кордон або ж його електронний варіант в застосунку Дія, як документ, що посвідчує особу. Це передбачено Постановою Кабінету міністрів України від 2 травня 2023 року № 454. Раніше, для ідентифікації особи, обов’язково потрібно було надати внутрішній паспорт, пояснила заступник начальника регіонального сервісного центру МВС в Полтавській області Ірина Пархоменко.

Вона зазначила, що паспорт потрібен для отримання всіх послуг сервісних центрів МВС. У разі надання ID-картки без наявних у безконтактному електронному носії відомостей про реєстрацію місця проживання, разом надається довідка про реєстрацію місця проживання особи. Так само у разі надання паспорта громадянина України для виїзду за кордон, разом надається довідка про реєстрацію місця проживання особи.

Замість паспорта також можна надати:

- тимчасове посвідчення громадянина України,

- посвідку на постійне проживання,

- посвідку на тимчасове проживання,

- посвідчення біженця,

- посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту,

- посвідчення особи, якій надано тимчасовий захист,

- або пред’явити один із зазначених документів в електронній формі через додаток Дія. У разі відсутності в зазначених документах відомостей про задеклароване або зареєстроване місце проживання (перебування) на території України – надати довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, в якій зазначено фактичне місце проживання, (для внутрішньо переміщених осіб), або витяг із реєстру територіальної громади про задеклароване або зареєстроване місце проживання (перебування) або пред’явити один із зазначених документів в електронній формі засобами Порталу Дія

Ірина Пархоменко нагадала, що з інформацією про послуги сервісних центрів МВС завжди можна ознайомитися на сайті Регіонального сервісного центру МВС, а отримати консультацію – за телефоном 063-127-12-19.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь