ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Наші спортсмени успішно виступили за збірну Полтавщини

Дата: 27.03.2023 13:54
Кількість переглядів: 374

Фото без опису   На спортивній базі Національного університету «Полтавська політехніка ім. Юрія Кондратюка» відбувся Чемпіонат України з гирьового спорту серед юнаків та дівчат з паралельним визначенням результатів змагань серед учнів.

  Взяти участь у змаганнях з’їхались спортсмени з восьми областей України - близько 160 учасників. У складі збірної команди Полтавщини виступили учні опорного закладу Шишацької спеціалізованої школи ім. В.І. Вернадського Спиця Максим та Маловічко Ярослав.

   Як повідомляє тренер Шишацької дитячо-юнацької спортивної школи Анатолій Ігнатьєв, змагаючись в першій вправі - поштовх на гирях 16 кг вікової групи до 16 років у ваговій категорії до 68 кг, Максим не лише поліпшив власний результат – 108 поштовхів двох гир, а і посів друге місце, у вправі ривок його результат 208 раз – третє місце, за сумою двоборства він здобув срібну нагороду, а в змаганнях серед учнів посів також друге місце за сумою двоборства.

Фото без опису   Ярослав змагався серед спортсменів вікової групи до 18 років у ваговій категорії до 68 кг, на гирях 24 кг. Йому вдалося вибороти бронзову нагороду в ривку - 120 підйомів - та бронзову нагороду в змаганнях серед учнів за сумою двоборства.

   Збірна команда полтавських юнаків та юніорок, учнів та учениць з великим відривом впевнено здобула перемогу, випередивши команди дніпропетровців – 2 місце та житомирців – 3 місце.

   Щиро вітаємо нашу талановиту молодь!

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь