ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Громадські організації та міжнародні партнери України передали чергову допомогу жителям Шишацької громади

Дата: 06.02.2023 19:16
Кількість переглядів: 171

Фото без опису   Шишацька громада отримала від Громадської організації «Київський інститут стратегічного аналізу та реформ «Кісар» перший комплект допомоги у межах проєкту "З теплом у серці до серця", мета якого - підсилити спроможність громади у реагуванні на надзвичайні ситуації, пов’язані з війною.

   Наразі отримано 30 електроковдр та три 10-літрові харчові термоси для доукомплектування місць компактного проживання внутрішньо переміщених людей, зокрема у Покровському.

  Така допомога стала можливою завдяки ініціативі, яка підтримується в рамках проєкту ПРООН "ЄС за діалог: Зміцнення стійкості України для реагування на нагальні потреби центральної і місцевої влади, а також населення, що постраждало внаслідок війни". Проєкт реалізовується за фінансової підтримки Європейського Союзу.

  Наша громада щиро вдячна ГО "Кісар" за турботу про комфортні та безпечні умови перебування людей, які вимушені були рятуватись від війни і знайшли прихисток на Шишаччині.

Фото без опису  Напередодні жителі нашої громади (як внутрішньо переміщені, так і місцеві) отримали допомогу від офіційного партнера Організації об'єднаних націй - міжнародної спільноти прав людини IAS ISHR. Центру надання соціальних послуг Шишацької селищної ради передали пральну машину, бойлери та продукти харчування. А жителям кількох старостинських округів - допомогу у вигляді продуктів харчування та засобів гігієни. Їх отримали мешканці округу, які подали заявку та були обрані згідно з алгоритмом відповідного комп'ютерного відбору. 

  Спасибі нашим партнерам та координаторам з різних громадських організацій і благодійних фондів за підтримку жителів Шишацької громади.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь