A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

З Днем Соборності України!

Дата: 22.01.2023 12:53
Кількість переглядів: 75

Фото без опису   Шановні жителі громади! Сьогодні ми відзначаємо чергову річницю об’єднання українських земель в єдину соборну незалежну Українську державу.  Цим прагненням українців, офіційно оголошеним Актом злуки Української народної республіки із Західноукраїнською народною республікою, - понад сто років. Понад сто років тому наш народ утверджував єдину істину: немає західних, східних, центральних, північних чи південних українців. Є єдиний український народ, який прагне жити в єдиній державі Україна. І зараз наш народ бореться саме за це прагнення, за цю ідею, за цю реальність.

   На жаль, ця боротьба і сторіччя тому, і зараз забирає життя кращих синів і доньок, які стали на захист соборності і незалежності рідної держави, життя мирних співвітчизників, дорослих і дітей.

   Страшні трагедії на полях бою, у містах і селах України, що теж для російського окупанта стали полем бою, щодня розгортаються на наших очах, тривожно лунають з усіх новин і повідомлень. Завдаючи українцям фізичного і морального болю, ворог намагається зламати незламних. Однак він погано вчив нашу історію, він не знає України, з якою воює вже сторіччями.

   Світла пам’ять нашим захисникам і мирним жителям, чиє життя забрала росія. Щодня ми згадуємо їх загальнонаціональною хвилиною мовчання. І будемо пам’ятати завжди.

   Щодня ми думками і справами – разом з тими, хто боронить нашу землю, з тими, хто втратив через війну власний дім, чия доля зруйнована її наслідками.

   Ми переможемо. Все буде соборна Україна.

Селищний голова Олександр Тутка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь