A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Опорні заклади нашої громади отримали по три тисячі доларів США

Дата: 04.01.2023 12:01
Кількість переглядів: 237

Фото без опису   Дізнавшись про можливість отримання додаткових коштів для навчального закладу з міжнародного надзвичайного фонду допомоги дітям при Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ), опорні заклади «Шишацька спеціалізована школа ім. В.І. Вернадського Шишацької селищної ради Полтавської області» та «Яреськівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені Ф. П. Борідька Шишацької селищної ради Полтавської області» виконали необхідні підготовчі та конкурсні роботи і взяли участь у акції. Як результат колективної діяльності, школи отримали по 3 тис. доларів США кожна у гривневому еквіваленті.

   Використання цих коштів чітко регламентоване Кабінетом Міністрів України. Враховуючи потреби забезпечення окремих кабінетів, Шишацькою спеціалізованою школою ім. В.І. Вернадського було прийнято рішення придбати технічні засоби навчання в актовий зал, навчальне обладнання для практичних занять в кабінет трудового навчання та демонстраційно-інформаційне обладнання у фойє молодшого та старшого корпусів; Яреськівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені Ф.П. Борідька закупила для своїх потреб два інтерактивні комплекси, комп’ютерну гарнітуру та канцелярське приладдя.

  Колективи опорних закладів вдячні організаторам акції та впевнені, що це обладнання принесе користь і задоволення усім здобувачам освіти.

   Крім того, до Переліку опорних закладів загальної середньої освіти, які мають право на отримання грошової допомоги за рахунок коштів ЮНІСЕФ, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 6 грудня 2022 року, знову включені опорні заклади «Шишацька спеціалізована школа ім. В.І. Вернадського Шишацької селищної ради Полтавської області» та «Яреськівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені Ф.П. Борідька Шишацької селищної ради Полтавської області». Надання грошової допомоги здійснюватиметься одноразово в розмірі 2 тис. доларів США кожному закладу.

   У рамках реалізації цього проєкту опорні заклади загальної середньої освіти матимуть право закупити обладнання для шкільних їдалень (придбання холодильників, плит, меблів тощо), здійснити поточний ремонт шкільних їдалень, зокрема ремонт водопровідних, вентиляційних, електричних мереж та підлоги.

Відділ освіти Шишацької селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь