A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Внутрішньо переміщені люди Шишаччини отримали теплі речі

Дата: 20.10.2022 09:58
Кількість переглядів: 169

Фото без опису   Частина внутрішньо переміщених людей, які проживають на території нашої громади, отримали благодійну допомогу від Миргородської районної ради та Миргородської районної військової адміністрації, які виступили організаторами акції «Даруємо тепло».

Суть акції – надання адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам, які проживають на території громад району (теплі куртки, шапки, шарфи, рукавиці, взуття, пледи для дорослих та дітей). У рамках акції сформовано близько 150 пакунків з адресною допомогою для жителів 14-ти громад, відповідно до потреб.

   Голова Миргородської районної ради Наталія Гирка говорить: «Ідея акції «Даруємо тепло» прийшла кілька місяців тому. Ми зібрали інформацію від громад нашого району про ті родини, які потребують теплих речей. З іншого боку, залучилися підтримкою різних іноземних фондів, аби зібрати теплі речі.  Формували пакунки відповідно до розмірів та уподобань людей, намагалися додати не тільки комфорту, а ще й гарного настрою».

  Шишацьким ВПО передачу від районної влади вручили секретар селищної ради Лілія Титаренко і депутат районної ради Маргарита Хорольська.

  Селищний голова Олександр Тутка вдячний керівництву району та області, представництвам міжнародних благодійних організацій, які постійно відвідують нашу громаду, за підтримку внутрішньо переміщених людей Шишаччини. Це важлива і своєчасна допомога.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь