A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Дитяча школа мистецтв запрошує юні таланти

Дата: 08.09.2022 13:45
Кількість переглядів: 331

Як працює Шишацька дитяча школа мистецтв в умовах воєнного стану, розповідає директор закладу Олена Черкас.

   — Незважаючи на труднощі, які виникли із запровадженням воєнного стану, коли Україна потерпає від агресії росії, наш заклад проживає повноцінне творче життя. Адже для дітей це дуже важливо. Освітній процес відбувається наживо, або у змішаному форматі за погодженням з батьками.

Фото без опису   Традиційно минулий рік для нашого закладу був плідний на творчі здобутки. Вагомі результати продемонстрували учні класу сольного співу (викладачі Луценко Валентина Миколаївна та Коверда Наталія Анатоліївна), також учні класу образотворчого мистецтва (викладачі Темносагата Людмила Анатоліївна та Сахарова Світлана Володимирівна). Серед учнів школи хочу відзначити переможців конкурсів різних рівнів у дистанційному форматі за минулий навчальний рік: Світлана Пономарьова, Ірина Верещук, Злата Подобна, Поліна Величко, Вікторія Мартиненко, Аміна Никифорова, вокальні ансамблі «Вишиванка» (керівник Валентина Луценко) та «Юність» (керівник Наталія Коверда). Це лауреати ІІІ, ІІ, І ступенів та Гран Прі. Не можу не відзначити учнів образотворчого мистецтва, лауреатів ІІІ, ІІ, І ступенів обласних та Всеукраїнських дистанційних конкурсів. Це Сахарова Марія, Дігтяр Варвара, Боначова Анастасія, Темносагата Вікторія, Кривоніс Анастасія.

   Фото без описуРішенням останньої сесії Шишацької селищної ради від 31.08.2022 року змінено назву закладу на Шишацьку дитячу школу мистецтв. В цьому навчальному році вступила в дію наскрізна освітня програма початкової спеціалізованої мистецької освіти з напряму «Музичне мистецтво» та з напряму «Образотворче мистецтво». В школі працюють класи фортепіано, флейти, сопілки, бандури, баяна,  акордеона, сольного співу, мідних духових інструментів (труба, корнет, тенор, альт, саксофон) та клас образотворчого мистецтва.

   Випускники школи продовжують своє навчання у вищих мистецьких закладах або вищих закладах на факультетах мистецького спрямування. В цьому навчальному році ми прийняли на роботу молодого спеціаліста, випускника нашої школи з класу фортепіано Артема Геннадійовича Сердюка після закінчення Полтавського фахового коледжу мистецтв ім. М.В. Лисенка. Нині він студент Полтавського національного педагогічного університету ім. В.Г. Короленка, факультет «Музичне мистецтво».

   Дитяча школа мистецтв гостинно відчиняє двері для всіх бажаючих дітей як Шишацької громади, так і тимчасово переміщених осіб.  Семеро учнів із родин ВПО вже успішно навчаються. Але прийом дітей триває, тож запрошуємо до нашого закладу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь