A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Щирі співчуття рідним Богдана Фоміна і Романа Марченка

Дата: 25.08.2022 16:33
Кількість переглядів: 695

Фото без опису   Сьогодні у нашій громаді провели в останню путь Богдана Фоміна.

   Повномасштабна війна спочатку залишила його родину без рідного дому, змусивши переїхати на Шишаччину, а тепер забрала у сім’ї найдорожче – рідну кровиночку, сина.

  Богдан народився 1999 року у селі Макарівка Волноваського району Донецької області. Навчався у Старомайорській загальноосвітній школі, потім вступив до Великоанадольського лісотехнічного фахового коледжу.

   У 2019 році Богдан вирішив стати на захист Батьківщини. Підписав контракт і служив у розвідувальному батальйоні на посаді водія-механіка БМП. Перебував у Широкиному, Красногорівці.

   З початком повномасштабного вторгнення росії на територію України добровільно прийшов до Волноваського військкомату. Тут служив протягом двох місяців, а потім вирішив перевестися до бойової частини – у 24-й окремий штурмовий батальйон «Айдар». Виконував бойові завдання в артилерії.

  Загинув Богдан Фомін разом із побратимами 19 серпня, від прямого влучання ворожого снаряду.

  Батьки вирішили поховати сина на Шишаччині, тут, де вони знайшли свою домівку і де вже давно проживають їхні родичі.

   Шишацька земля стала місцем останнього спочинку для молодого воїна, який виборював свободу для рідної Донеччини і всієї України.

  У цій війні для українців немає чужого болю. Кожна утрата, де б не народився чи жив захисник, - це наша спільна утрата.  Наш спільний біль.

   У день, коли загинув Богдан, у Полтаві, разом з іншими воїнами, поховали Романа Марченка.

   Роман деякий час проживав на території Великобузівського старостинського округу, навчався у місцевій школі. Був поранений на початку серпня поблизу села Бражківка Ізюмського району Харківської області. 16 серпня 45-річний воїн, який захищав нашу державу ще від 2014 року, помер у лікарні. Похований на Затуринському кладовищі, поблизу Полтави.

   Селищний голова Олександр Тутка, виконавчий комітет, депутати, уся Шишацька громада глибоко сумують з приводу смерті МАРЧЕНКА Романа Анатолійовича і ФОМІНА Богдана Миколайовича, висловлюють найщиріші співчуття рідним та близьким.

   Герої назавжди залишаться у наших серцях, у пам’яті наступних поколінь янголами-охоронцями, мужніми захисниками рідної Батьківщини і - ПЕРЕМОЖЦЯМИ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь