ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

У Шишаках відбувся футбольний турнір, присвячений Дню незалежності

Дата: 22.08.2022 16:07
Кількість переглядів: 275

Фото без опису   У суботу на спортивних майданчиках стадіону «Шишаки-Прогрес» відбулися змагання з футболу серед спортсменів 2009-2011 років народження.

  На запрошення нашої громади участь у турнірі взяли юні футболісти з інших куточків Полтавщини. Загалом змагалися шість команд: Шишацька, Великосорочинська,  Миргородська дитячо-юнацькі спортивні школи, ДЮСШ «Молодь» з Полтави, футбольні клуби  «ТОС» з Яресьок та «Опішня» з селища Опішні.

  Змагання проводилися  у двох підгрупах за круговою системою. Здобувши перші місця в своїх групах, Шишацька ДЮСШ та ФК «Опішня» змагалися за перемогу у турнірі. Основний час гри команди завершили з нічийним рахунком 1:1. У серії пенальті ФК «Опішня» здобула перемогу в один м’яч, ставши чемпіоном турніру. Шишацька ДЮСШ посіла друге місце.

  За третє місце гра відбулася між командами Миргородської та Великосорочинської спортшкіл. Перемогли миргородці з рахунком 2:0. ДЮСШ «Молодь» з Полтави посіла п’яте загальнокомандне місце, перемігши ФК «ТОС» с.Яреськи з рахунком 7:1.

   Від організаторів змагань – Шишацької громади – призерів та учасників  привітали секретар селищної ради Лілія Титаренко і голова місцевої організації професійної спілки працівників агропромислового комплексу Шишацької територіальної громади Христина Басюк.

  Усі команди отримали солодкі призи.  Переможець і призери турніру нагороджені кубками, медалями та грамотами. Кращі гравці команд відзначені цінними призами.

  Крім організаторів змагань – відділу освіти та виконавчого комітету Шишацької селищної ради, проведення турніру підтримали агрофірма імені Довженка і місцева організація професійної спілки працівників агропромислового комплексу.

Ігор ПОПАДИЧ, директор Шишацької ДЮСШ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь