A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Вирішили - і зробили!

Дата: 15.08.2022 15:21
Кількість переглядів: 178

Фото без опису   У Сагайдацькому осередку культури вирішили привести до ладу кабінет директора закладу – основне місце для репетицій і творчих зібрань артистів - та фасад-”обличчя” закладу. Звернулися за допомогою до начальниці відділу культури Любові Титаренко, своїх колег з Шишацького селищного будинку культури.

   Як повідомляє директор закладу Ірина Осіпенко, спільними зусиллями справу вирішили швидко і якісно. У процесі роботи виникло чимало поточних потреб, тому будь-яка підтримка була важливою. А земляки йшли назустріч за першим покликом.

   Отож директор осередку спільно з колегами Людмилою Герасименко, Миколою Василевичем, Юрієм Попенком, Анатолієм Власенком, за допомоги старости Ольги Поліщук, фермерського господарства «Ромашка» в особі Світлани Кругляк здійснили свій задум. У кабінеті привели до ладу стелю і стіни, пофарбували усе, прибрали. Чимало роботи чекало колектив навколо фасаду приміщення. Усе почистили, пошпаклювали, побілили, підвели смолою, поремонтували плитку на східцях.

   Вдячний колектив і Лідії Чеберко та Михайлові Степаненку за важливе робоче знаряддя, а також Аллі Тітовій за подарунок з нагоди оновлення закладу – вишиті серветки.

   Зараз артисти готують мистецькі номери, які мріють представити землякам не онлайн, а вживу.

   До речі, нещодавно Ірина Осіпенко та народний фольклорний колектив «Надвечір’я»  під керівництвом Валентини Голуб взяли участь у Всеукраїнському відкритому вокальному фестивалі-конкурсі народної творчості «Співоча птаха», журі якого очолює народна артистка України Оксана Пекун. Наші митці відзначені дипломами фестивалю. Бажаємо артистам успіхів і натхнення, а головне - живої зустрічі з вдячними глядачами!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь