A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Послуги сервісного центру МВС будуть доступні у Шишаках

Дата: 03.08.2022 15:44
Кількість переглядів: 618

Фото без опису   На черговому засіданні виконавчого комітету Шишацької селищної ради прийнято рішення про внесення змін до Переліку адміністративних послуг, які надаються у Центрі адміністративних послуг Шишацької селищної ради. До вже існуючих 158 послуг додано вісім послуг сервісного центру МВС.

   Це реєстрація, перереєстрація колісних транспортних засобів усіх категорій з видачею свідоцтва про реєстрацію та номерних знаків, зняття з обліку транспортного засобу з видачею облікової картки та номерних знаків для разових поїздок (без огляду); зняття з обліку транспортних засобів у зв’язку з вибракуванням їх у цілому; видача свідоцтва про реєстрацію колісних транспортних засобів для виїзду за кордон; видача тимчасового реєстраційного талона на право керування транспортним засобом; видача нового посвідчення водія на право керування транспортними засобами замість втраченого або викраденого; обмін посвідчення водія на право керування транспортними засобами (без складання іспитів); виготовлення макетів індивідуальних номерних знаків транспортних засобів, які виготовляються на замовлення власників транспортних засобів, з видачею номерних знаків; перезакріплення індивідуального номерного знака.

   Рішення прийнято, однак самі послуги запрацюють після відповідного навчання спеціаліста, який їх надаватиме, та виконання певних організаційних процедур. Отож незабаром отримати перераховані послуги сервісного центру Міністерства внутрішніх справ можна буде безпосередньо у Шишаках, не витрачаючи час і кошти на поїздку до Миргорода.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь