A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

У Полтаві поховали нашого земляка Максима Фесенка

Дата: 19.05.2022 12:17
Кількість переглядів: 500

Фото без опису  Ще одна сумна звістка сколихнула Шишаччину. Ще один янгол полетів у небеса, щоб звідти оберігати рідну країну, за яку віддав життя

Молодший сержант Максим Фесенко, уродженець Білашів, що на Шишаччині, загинув 15 травня поблизу населених пунктів Малинівка та Гуляй Поле Запорізької області.

  Звістка про це відгукнулася болем у серцях усіх, хто знав і памятає воїна Світла. Максим залишив лише найкращі спогади про себе у памяті однокласників, друзів, колег. У рідних Білашах у чоловіка залишилася мама і дві сестрички.

   Максим рано зостався без батька, тож змалечку не цурався важкої чоловічої роботиНамагався бути надійним плечем підтримки для мами, сестер і молодшого брата. Закінчив Федунську девятирічку, потім продовжив навчання у Сагайдацькій школі. Мав багато друзів, гарно навчався. Був завжди готовий прийти на допомогу. Ерудований, компанійський, справжній життєлюб і оптиміст, - так про товариша говорять друзі. В памяті яких він навічно залишиться Героєм.

   І у дорослому житті Максим Фесенко не цурався важкої праці. Працював на сагайдацькому «Пасіполі», будівельником, різноробочим. Був учасником антитерористичної операції на сході нашої країни. Тож не дивно, що з початком повномасштабного вторгнення росії на територію України відразу вступив до лав Збройних Сил.

   Навіть перебуваючи у гарячих точках, підтримував звязок з рідними, друзями. Запевняв, що все буде добре, перемога обовязково буде. Але сам, на жаль, не дочекався її

   У покійного залишилися дружина, неповнолітні діти. Церемонія прощання з вісьмома воїнами, серед яких і Максим Фесенко, відбулася 18 травня у Полтаві біля Свято-Успенського кафедрального собору.

  У червні Герою мало б виповнитися 35 років

  Нехай небеса подарують Максимові Фесенку омріяний рай, бо у пеклі він уже встиг побувати

   Селищний голова, виконавчий комітет та депутати селищної ради, староста і жителі Федунського старостинського округу, уся Шишацька громада глибоко сумують з приводу загибелі Максима Юрійовича Фесенка, нашого мужнього воїна, Героя за життя і довічно. Висловлюємо найщиріші співчуття усім рідним та близьким. Тримайтеся!

   Тримаймося! Переможемо! Заради тих, хто поліг, заради тих, хто житиме.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь