A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Єднаємо зусилля на усіх фронтах!

Дата: 10.05.2022 20:46
Кількість переглядів: 278

   Станом на сьогодні маємо у громаді відносно спокійну і контрольовану ситуацію.

   Комендантська година повертається у попередні рамки: триватиме з 22.00 до 5.00.

Фото без опису   Продовжуємо отримувати гуманітарну допомогу і спрямовувати її внутрішньо переміщеним людям. Гуманітарку протягом останнього тижня отримали від Полтавської обласної військової адміністрації та благодійного фонду «Повір у себе». Допомагає з передачею нашій громаді гуманітарки від благодійників агрофірма імені Довженка. Керівництво громади щиро вдячне усім, хто турбується про підтримку внутрішньо переміщених людей, які проживають на Шишаччині.

   Цього тижня є можливість отримати борошно, консерви, макаронні вироби, печиво, консервовані та інші продукти харчування. Також є запаси дитячого харчування, памперсів, одягу та взуття.

   З важливого! Комунальне підприємство нашої громади звертається до усіх жителів з проханням НЕ виносити ніякого сміття за межі двору чи садиби, НЕ складати гілля, суху рослинність, будівельний непотріб тощо на купи на вулицях, оскільки зараз НЕМАЄ можливості його вивезти. Тверді побутові відходи, як і раніше, складаємо у сміттєві баки. Вони будуть вивозитися. Але тільки тверді ПОБУТОВІ відходи.

  Зараз є велика проблема з пально-мастильними матеріалами. Ви всі знаєте ситуацію і, сподіваємося, поставитеся з розумінням до цього прохання. Усе доприбираємо, коли дозволять обставини.

  Головне зараз – прибрати ворога з нашого спільного дому, очистити рідну землю від нечисті, яка набагато гірша і небезпечніша від торішнього листя. Єднаємо для цього наші зусилля на усіх фронтах!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь