A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Вшанували ветеранів

Дата: 09.05.2022 19:53
Кількість переглядів: 228

Фото без опису   Плачуть наші ветерани. І не своє минуле оплакують, а долю своїх нащадків, онуків і правнуків. Не віриться стареньким, які пережили Другу світову, голод і лихоліття повоєнних літ, що вдруге на своєму довгому віку вони зустрілися з такою бідою. Не за себе їм страшно, а за молодих, яким би ще жити і жити. Жити у мирі і щасті.

  Традиційно у ці травневі дні голова громади Олександр Тутка і голова ветеранської організації Надія Безсонова з квітами і подарунками відвідали ветеранів Шишаччини. На превеликий жаль, коло цих візитів щороку вужчає і вужчає. Безпосередніх учасників бойових дій у Другій світовій війні вже немає в живих. Та й власне «дітей війни», які пам’ятають ті часи і яким доля відміряла по 80-90 з добреньким гачком років, теж лишилося небагато.

Фото без опису   Серед них – жительки Шишаків Інна Іванівна Євдокимова, Віра Іванівна Пономарьова, Олександра Тимофіївна Редько, Марія Миколаївна Тутка.

   Усім ровесникам Другої світової, нашим шанованим жителям громади зичимо якнайміцнішого здоров’я, аби зустріти нову перемогу, аби побачити рідну українську землю назавжди вільною від російського окупанта, небо над її просторими ланами – чистим від ворожих ракет і бомб, а своїх дітей, онуків, правнуків і праправнуків – щасливими у мирній країні.

   Тримайтеся, дорогенькі! Як уся Україна - тримайтеся!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь