A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

З думкою про перемогу!

Дата: 24.04.2022 11:38
Кількість переглядів: 217

Фото без опису   Великдень – це нагода проявити християнську любов одне до одного. Хай навіть цей прояв буде незначним у матеріальному сенсі, але обов’язково – безмежним у щирості і бажанні творити добро. Тим паче зараз, коли йде війна і наша підтримка одне одному дуже важлива.

   Напередодні свята селищний голова Олександр Тутка та його заступник Наталія Коротич відвідали гуртожитки, де проживають люди з «гарячих» областей України. Загалом у нашій громаді нині майже 2300 внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані офіційно. Більшість з них проживають у приватних домогосподарствах. Але частина – близько 200 людей – поселена у місцевих гуртожитках. Саме з ними відбулася зустріч керівництва громади. Людей поінформували про соціальну допомогу, яку вони можуть отримати на території нашої громади, відповіли на їхні запитання. А також пообіцяли, за сприятливих обставин, для тих, хто не має власного транспорту і можливостей, провести екскурсію Шишаччиною, нашими відомими краєзнавчими місцями. Також мешканцям гуртожитків передали великодні дарунки – паски, які і для внутрішньо переміщених осіб, і для наших захисників готувалися спільно усією громадою.

  Спасибі усім, хто відгукнувся на прохання чи виявив власну ініціативу і зробив з нагоди свята хай і невеличку, але воістину добру справу.

  На фото – великоперевізькі гостинці нашим воїнам. І в центрі громади, і у кожному старостинському округу б’ються небайдужі серця нескореного народу! З єдиним бажанням – якнайшвидшої перемоги! Вона прийде! Великдень їй у підмогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь