ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Про обмеження на Великдень

Дата: 20.04.2022 20:36
Кількість переглядів: 225

Фото без опису   Важливе на сьогодні. У нашій громаді відносно спокійно. Відносно – бо не може бути абсолютно спокійно у такий час.

  Селищна рада, старостинські округи, усі структури селищної ради, соціальні відділи працюють практично цілодобово, без вихідних і свят, як і передбачає воєнний стан.

   Допомагаємо захисникам, приймаємо внутрішньо переміщених осіб, надаємо усі види соціальних послуг, отримуємо, формуємо і спрямовуємо за призначенням гуманітарну допомогу. Координуємо свою роботу з державною, обласною та районною владами, офіційними волонтерськими центрами.

   Звертаємо вашу увагу, що:

   Відзавтра, з 21 квітня, по всій Полтавській області знову скорочена комендантська година. Тепер вона триватиме з 22:00 до 05:00.

   Також є офіційне роз’яснення голови Полтавської обласної військової адміністрації Дмитра Луніна, як ми повинні провести Великоднє свято:

   «Обмеження будуть, але вони мінімальні та слабші за ті, що ми планували раніше, бо ситуація в області спокійна та боїв немає. Ніхто нікого не зачиняє вдома на три дні. Магазини, аптеки, кафе працюватимуть. Транспорт буде їздити. Виходити на вулицю, гуляти в парку – можна. Все, як і в будь-який інший день (з дотриманням комендантської години з 10 вечора до 5 ранку). Обмеження лише одне: у ніч на Великдень та протягом 24 квітня богослужіння відбуватимуться лише всередині храму і без вірян! Ми з вами на службу до храму не йдемо! Освячувати паски можна поза комендантською годиною та за відсутності повітряних тривог».

  Головне під час свята – не допустити скупчення людей, яке може використати ворог для своїх нападів. Дотримуючись цих вимог, ми дбаємо перш за все про себе!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь