A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

У житті завжди є місце для допомоги іншим

Дата: 05.04.2022 20:18
Кількість переглядів: 328

   У нашій реальності зараз дуже багато горя. І, здається, йому немає кінця і краю. Однак у житті ЗАВЖДИ знайдеться місце для (ні, не обов’язково для подвигу), а для чогось хорошого і світлого. Для допомоги іншим, для допомоги собі. У житті завжди є місце для життя. Навіть якщо воно сходить зі звичної колії.

   Багатьом нашим новим жителям потрібна допомога і підтримка. І місцеві мешканці та влада активно відгукуються на усі потреби. Однак є й такі новенькі, хто сам готовий бути допомогою для громади, яка нині стала їхньою домівкою.

   У рідних Сумах, з перших днів війни, лікар-терапевт вищої категорії Тетяна Олександрівна всіляко допомагала тим, хто був поруч. Проводячи чимало часу у бомбосховищі, намагалася зробити ці затяжні години максимально комфортними і корисними для інших. Дбала про побут і настрій земляків, надавала цінні медичні поради.

   І прибувши з родиною до нашої громади, попри пережиті потрясіння і зміну звичних умов, своєї активної налаштованості лікарка не втратила.

   Родину поселили в одному з гуртожитків. Сумчани кажуть, що не очікували на такий гостинний прийом. Перші враження від знайомства з нашою громадою - найкращі (сподіваємося, вони такими будуть і надалі). Під час реєстрації у селищній раді Тетяна Олександрівна повідомила, що вона лікар-терапевт і її знання і досвід неодмінно мають стати в нагоді в такий важкий період.

   Зараз лікарка працює за фахом у Центрі надання соціальних послуг. А також, згідно із графіком, трудиться в Яреськівському філіалі відділення денного перебування Центру та стаціонарі для тимчасового проживання одиноких осіб.

   Чимало жителів громади встигли познайомитися з енергійною і позитивною сумчанкою під час її лекцій з надання першої домедичної допомоги. Тетяна Олександрівна охоче навчає колективи громади цінним під час війни навичкам. Працівники різних організацій та підприємств отримують елементарні знання, які у разі потреби допоможуть їм врятувати життя ближньому. Але, як наголошує сама лекторка наприкінці кожного навчання, дай Боже, щоб ці знання ніколи нам не знадобилися. Дай Боже.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь