A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Про тероборону і освіту говорили сьогодні у селищній раді

Дата: 22.02.2022 18:05
Кількість переглядів: 260

Фото без опису   У селищній раді відбулися дві важливі наради за участю селищного голови, його заступників, депутатів, керівників громадських організацій та директорів шкіл.

   На порядку денному засідання освітян – невідворотна реорганізація загальноосвітніх закладів, яку попередньо обговорювали з депутатами громади. Сьогодні голова громади, начальник відділу освіти та директори шкіл висловили свої позиції щодо найближчого майбутнього усіх шкіл, зважаючи на вимоги законодавства і реалії та перспективи закладів освіти Шишаччини. Приймати виважені рішення належить уже цього року, а власне сама реорганізація розпочнеться з наступного. Цей невеличкий проміжок часу слід використати для підготовки до змін, які торкнуться кожного навчального закладу. На черзі – обговорення цих змін зі шкільними колективами та батьківськими комітетами. Важливо прийняти правильне рішення в інтересах дітей – головна теза зустрічі. І не менш важливо – максимально працевлаштувати працівників реорганізованих закладів.

Фото без опису   Нарада з питань територіальної оборони зібрала представників органів та громадських організацій, що мають безпосереднє відношення до захисту країни і Шишаччини, відповідають за життєзабезпечення громади і у мирний час, і за будь-яких надзвичайних ситуацій.

   Учасники зустрічі скоординували свої дії щодо створення добровольчого формування місцевої територіальної оборони. Нині треба зібрати дані про людей, котрі готові стати членами добровольчого формування, довести до їхнього відома інформацію про подальші кроки у рамках законодавства, звернутися з цього приводу до керівництва районної терооборони, якому підпорядковуватиметься добровольче формування. Готуватися до захисту свого дому треба – але спокійно, виважено, без зайвого галасу та паніки. Перевірити готовність людей до надзвичайних ситуацій, поповнити необхідні на всі випадки матеріальні резерви громади, провести навчання-інструктажі з приводу надання невідкладної допомоги чи будь-яких інших дій у разі непередбачуваних обставин – це також частина важливої роботи з територіальної оборони, на якій акцентували увагу учасники зібрання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь