ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2022 09:03
Кількість переглядів: 690

Шановні земляки, воїни-інтернаціоналісти! 

Фото без опису  День, який покликаний нагадати суспільству про вашу громадянську мужність і відповідальність, недаремно збігається з християнським святом – Стрітенням Господнім. Це свято знаменує весну, початок добрих перемін, прагнення миру. У цей день ми згадуємо усіх, хто не повернувся з фронтових доріг за межами нашої країни, хто, отримавши моральні і фізичні травми у жорстоких боях, уже вдома пішов з життя передчасно.
   У нашій громаді проживають близько ста воїнів-інтернаціоналістів, половина з них – пройшли вогняними стежками наймасштабнішої за людськими втратами і найтривалішої у часі війни на території іншої держави – Афганістану. За останні три десятиліття воїни-інтернаціоналісти недорахувалися одинадцяти побратимів. Вічна їм пам’ять. У ці дні, за традицією, на їхніх могилах з’являться свіжі квіти, прозвучать добрі слова-спогади, запанує хвилина мовчання, яка для них уже стала вічністю…
  Воїни-інтернаціоналісти – активна громадянська спільнота, яка добре знає справжню ціну мирного життя, вміє дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлює свою відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь. Щиро бажаю вам і вашим родинам добра і щастя, миру і достатку, міцного здоров’я і довгих років життя, впевненості в завтрашньому дні!

Селищний голова Олександр ТУТКА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь