A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 18.01.2022 15:53
Кількість переглядів: 271

Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Шишацької селищної ради Полтавської області

Відділ освіти Шишацької селищної ради (далі – Відділ освіти) відповідно до наказу начальника Відділу освіти від 18.01.2022 р. № 14 «Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Шишацької селищної ради Полтавської області - оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Шишацької селищної ради Полтавської області.

Найменування і місцезнаходження установи:

Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Шишацької селищної ради Полтавської області, що знаходиться за адресою: 38000, Полтавська область, Миргородський район, смт. Шишаки, вул. Небесної Сотні, 9

Найменування посади:

Директор комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Шишацької селищної ради Полтавської області.

Директор ІРЦ призначається за конкурсом на заміщення вакантної посади строком на шість років. Права, обов’язки і відповідальність директора ІРЦ, умови його матеріального забезпечення, інші умови найму визначаються строковим трудовим договором ( контрактом).

Кваліфікаційні вимоги до претендентів:

Посаду директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Шишацької селищної ради Полтавської області може обіймати особа, яка має вищу освіту не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста) за спеціальністю “Спеціальна освіта” (“Корекційна освіта”, “Дефектологія”) або “Психологія” (“Практична психологія”) та стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менш як п’ять років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан, що не перешкоджають виконанню професійних обов'язків.

Умови оплати праці:

      Посадовий оклад директора інклюзивно-ресурсного центру, надбавки, доплати та премії встановлюються згідно з контрактом, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» (зі змінами) та наказу Міністерства освіти і науки України від 26.09.2005 № 557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ».

 

Для участі у конкурсі до Відділу освіти: 38000, Полтавська область, Миргородський район, смт. Шишаки, вул. Небесної Сотні, 9 подаються такі документи:

  • копію паспорта громадянина України;
  • письмову заяву про участь у конкурсі,  до якої додається резюме у довільній формі;    
  • копію трудової книжки;
  • копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • письмову згоду на збір та обробку персональних даних (додаток 1).
  • документ, що підтверджує рівень володіння державною мовою:  документ про повну загальну середню освіту за умови, що такий документ підтверджує вивчення особою української мови як навчального предмета (дисципліни) або державний сертифікат  про рівень володіння державною мовою, що видається Національною комісією з стандартів державної мови відповідно до Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної».

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, має право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи, непередбачені в оголошенні про проведення конкурсу.

Строк подання документів протягом 30 днів – з 18.01.2022 р. до 17.02.2022 р., уповноважена особа за надання інформації, прийом документів, про конкурс – Роменська Ірина Іванівна, тел. 9-11-03, електронна пошта: shishaki_voog@ukr.net.

Конкурсний відбір буде проведений у приміщенні Відділу освіти: 38000, Полтавська область, Шишацький район, смт. Шишаки, вул. Небесної Сотні, 9  – 21.02.2022 р. ,початок конкурсу о  10:00 год.

Етапи проведення конкурсного відбору:

Конкурс передбачає  два етапи: складання кваліфікаційного іспиту та проведення співбесіди. Кваліфікаційний іспит проводитиметься за напрямами:

  • знання  законодавства  у  сфері  освіти  дітей  з  особливими  освітніми потребами;               
  • знання основ спеціальної педагогіки;
  • знання основ управління діяльністю ІРЦ.

Іспит  складається з 6 – ти питань за напрямками, у вищезазначених пунктах. Загальний час для проведення іспиту становить не більш, як 1 год. 20 хв.

Перелік питань для складання кваліфікаційного іспиту


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь