A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Команда гирьовиків з Полтавщини, у складі якої були шишачани Максим Спиця та Ярослав Маловічко, здобула золото на всеукраїнських змаганнях!

Дата: 17.12.2021 09:19
Кількість переглядів: 474

   Як повідомив тренер Шишацької ДЮСШ Анатолій Ігнатьєв, наші спортсмени Максим Спиця та Ярослав Маловічко, разом з гирьовиками з Полтавської, Карлівської, Миргородської та Ланнівської територіальних громад, взяли участь у XX ювілейних всеукраїнських змаганнях пам’яті професора Юрія Резнікова. Збірна нашої області отримала 6-й кубок у 2021 році за перше командне місце!

   Турнір відбувся 11-12 грудня у Львові. Цей захід постійно проводиться у вправі ривок 24-кілограмової гирі для чоловіків та 16-кілограмової гирі для жінок, без обмеження у вікові учасників.

   Команду Полтавщини відібрав та представив до участі голова відокремленого підрозділу Союзу гирьового спорту України в Полтавській області Микола Ткаченко. Управління молоді та спорту Полтавської облдержадміністрації під керівництвом Марини Трохименко забезпечило участь нашої команди у цих змаганнях.

   Учні Шишацької ДЮСШ Максим Спиця та Ярослав Маловічко змагалися у вагових катего-ріях до 63 та до 68 кілограмів відповідно і посіли у своїх категоріях сьоме та шосте місця. В особистому заліку серед 27 учасників Полтавської команди чотири «золота» і три «бронзи».

   До речі, цього року Шишацька дитячо-юнацька спортивна школа брала участь у конкурсі мінігрантів від ДТЕКу «Громада своїми руками». Гирі, придбані у рамках цього конкурсу, вихованцям спортшколи та їхньому тренеру Анатолію Ігнатьєву передав особисто голова відокремленого підрозділу Союзу гирьового спорту України в Полтавській області Микола Ткаченко. Він завітав на Шишаччину разом з колегами-спортсменами (на фото) і виконав цю місію з великим задоволенням, адже, на його переконання, наш край – це «колиска» гирьового спорту Полтавщини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь