A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

У новому приміщенні – з новим завзяттям

Дата: 06.11.2021 16:57
Кількість переглядів: 167

   Нещодавно колектив Відділу соціального забезпечення, праці та соціальних послуг Шишацької селищної ради переїхав на “постійне місце проживання” до приміщення колишнього фінансового управління райдержадміністрації. Новою пропискою задоволені не тільки працівники, як стверджує керівник Наталія Завалідер, але й відвідувачі Відділу. Адже це одноповерхова простора будівля, де зручно обслуговувати людей. Умебльоване приміщення новими столами, стільцями і шафами, придбаними у рамках співпраці нашої громади з міжнародними партнерами за кошти Світового банку.
   На новому місці й працюється з новим завзяттям. Працівники Відділу приймають заяви і документи за усіма видами допомог, пільг та субсидій, зокрема і для отримання технічних засобів реабілітації тощо - загалом 72 види допомог. Формують пакети необхідних документів і спрямовують їх в електронному форматі до державних служб. А потім дублюють у паперовому вигляді. Програмний комплекс “Соціальна громада”  пришвидшує обслуговування людей. 
   У Відділі – 23 працівники, з них 15 фахівців із соціальної роботи виконують свої обов’язки у віддалених робочих місцях – у старостинських округах. 
   Крім оформлення документів для державних допомог, фахівці приймають заяви від людей для отримання ними матеріальної допомоги з місцевого бюджету на лікування, оздоровлення, інші життєво важливі потреби за програмою “Турбота”.      Також нині Відділ обслуговує таку категорію жителів громади, як чорнобильці. Через Відділ вони можуть отримати безкоштовні ліки за рахунок субвенції з обласного бюджету.
   У Відділі функціонують стаціонарні телефони. За номерами 91015, 91250 можна отримати усю необхідну інформацію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь