A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

7 листопада – День працівника соціальної сфери України

Дата: 07.11.2021 08:00
Кількість переглядів: 206

 

Фото без опису   Спроможність громади, її цінність, якість вимірюється ставленням до людей, особливо – до людей старших поколінь, одиноких земляків поважного віку, дорослих та дітей з інвалідністю, дітей-сиріт чи позбавлених батьківського піклування, учасників бойових дій та інших представників вразливих категорій громадян.

   З приємністю відзначаю, що наша громада – соціально спрямована. Маємо розгалужену систему різноманітної допомоги населенню, представлену Відділом соціального забезпечення, праці та соціальних послуг, Центром надання соціальних послуг, службою у справах дітей. І важливо, що ця система працює не лише в центрі громади, але й у віддалених селах. Скрізь створені чи створюються осередки для соціального обслуговування жителів Шишаччини.

   Наші служби співпрацюють з державними соціальними установами, які мають представництва у нашій громаді. Тож щиро вітаю колективи соціальної галузі і Шишацької селищної ради, і державних установ, зокрема відділів та філій Пенсійного фонду, Управління соціального захисту Миргородської райдержадміністрації, обласного центру зайнятості, інших фондів та організацій, що обслуговують жителів громади.

   Щира вдячність усім працівникам та ветеранам соціальної сфери за вашу працю, професійні здібності, сумлінне ставлення до своїх обов’язків та співчуття і небайдужість до людських проблем.

   Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, достатку, любові і радості у ваших оселях, нових успіхів у роботі, мудрості і витримки у всіх життєвих випробуваннях, невичерпної енергії! Зі святом!

Шишацький селищний голова Олександр ТУТКА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь