ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

На межі "червоної" зони: за добу – 30 позитивних тестів на COVID-19

Дата: 13.10.2021 14:28
Кількість переглядів: 544

 

Фото без опису   Керівники медичної галузі Шишаччини – Центру первинної медико-санітарної допомоги та Шишацької лікарні планового лікування – повідомляють про небезпечну тенденцію різкого росту поширення коронавірусної інфекції серед населення Шишаччини. За одну з минулих діб у Центрі ПМСД  отримали 30 позитивних тестів на COVID-19. У лікарні про значний ріст кількості хворих свідчать численні рентгенологічні обстеження та хворі, яким потрібна негайна госпіталізація.

Фото без опису   Тривожна статистика не тільки у нашій громаді, але й загалом по області. Нині Полтавщина – однією ногою вже у червоній зоні. Стрімко заповнюються ліжка інфекційних відділень. Нині найчутливіша категорія для вірусу – діти та люди із супутніми хронічними захворюваннями.

  Керівництво Шишацької селищної ради закликає жителів громади серйозно зреагувати на занепокоєння медиків і щоденно дбати про свою безпеку, дотримуючись усіх протиепідемічних вимог. Влітку був час, коли вірус відступив і всі розслабилися. Але зараз не час ігнорувати маски, дистанцію, дезінфекцію, обмеження зібрань. Цими днями відбудеться засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Шишацької селищної ради, котра розгляне всі можливі варіанти для того, аби запобігти погіршенню ситуації. Ймовірно, будуть уведені додаткові обмеження.

   Але наголошуємо: кожен з нас також може запобігти ускладненню становища, дбаючи про свою безпеку. Усі ми прагнемо, аби життя рухалося у звичному руслі: усі працювали і навчалися, безперебійно їздив транспорт. Тому давайте разом докладемо для цього зусиль! Разом – проти епідемії! Разом – за нормальне життя!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь