A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

"Створюємо ліси разом": Шишацька громада долучилася до президентської акції

Дата: 11.10.2021 12:39
Кількість переглядів: 504

   Минулої п'ятниці колективи апарату, відділів і структур Шишацької селищної ради, "Техкомунбуду" на чолі із заступником селищного голови Наталією Коротич долучилися до акції Держлісагентства "Створюємо ліси разом" у рамках програми Президента України "Зелена країна". Акція триває протягом жовтня. За підтримки Шишацького лісництва ДП "Полтавський лісгосп" учасники акції висадили саджанці сосни на узбережжжі Псла в Яреськах на площі 1,2 гектара. Керівник Шишацького лісництва Григорій Хоролець та його підлеглі провели для них відповідний інструктаж, забезпечили саджанцями та знаряддям праці.

  Цього ж дня учні 7-а та 9-б класів опорного закладу "Шишацька спеціалізована школа ім. В.І. Вернадського" – члени шкільного лісництва "Паросток" - в рамках президентської акції разом із працівниками Миргородського лісгоспу заліснили майже два гектари площі поблизу Великих Сорочинців. Діти разом із дорослими висадили до 5000 тисяч саджанців дуба. Обов’язковий інструктаж і необхідні поради учасники акції отримали від лісничого Шишацького лісництва Віктора Руденка та інженерки лісових культур Юлії Кальної.

   Кілька годин роботи на свіжому повітрі промайнули швидко і з приємними емоціями для всіх. А головне - з користю для нашої природи, яка віддячує нам за турботу здоров'ям і красою.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь