A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Свято золотого віку

Дата: 01.10.2021 16:42
Кількість переглядів: 456

Фото без опису   З нагоди Міжнародного дня людей поважного віку та Дня ветерана у селищному будинку культури відбувся традиційний конкурс "Нумо, бабусі!". Учасників, організаторів конкурсу та глядачів щиро привітали селищний голова Олександр Тутка, начальник Відділу соціального забезпечення, праці та соціальних послуг Наталія Завалідер, директор Центру надання соціальних послуг Світлана Васильченко, голова ветеранської організації Надія Безсонова, заступник генерального директора агрофірми імені Довженка із соціальних питань Наталія Хорольська.

   Олександр Іванович побажав нашим шанованим землякам, людям поважного віку міцного здоров'я, щасливих дітей та онуків, мирного неба; подякував за життя, яке вони присвятили вихованню наступних поколінь, праці на благо рідного краю; вручив найактивнішим ветеранам грамоти Шишацької селищної ради та подарунки.

   А далі у конкурсі "Нумо, бабусі" чарівні учасниці золотого віку виступ за виступом захоплювали журі та глядачів своїми різножанровими талантами: пісенними, рукодільними, кулінарними… Зворушували публіку ліричним співом, пригощали смачними варениками з оригінальною начинкою, демонстрували свої сокровенні вишивки, проявляли кмітливість у конкурсі улюблених мелодій. Завзяті бабусі були впевнені і схвильовані водночас, артистичні та безпосередні… І своєю щирістю подарували ровесникам та ровесницям у залі чудовий настрій з нагоди їхнього спільного свята. Учасниць чудово підтримали артисти Шишацького селищного будинку культури, чиї пісенні виступи чергувалися з конкурсами бабусів.

   Підбиваючи підсумки, голова журі Світлана Васильченко зазначила, що всі команди молодці, адже знайшли час, можливість і натхнення, щоб створити свято для себе та інших. Також Світлана Анатоліївна подякувала керівництву та працівникам відділу культури, старостам, які підтримали Центр надання соціальних послуг в організації заходу, і селищному голові Олександру Тутці, який завжди сприяє будь-яким ідеям, що реалізовуються у нашій громаді на користь людей поважного віку та соціально вразливих категорій земляків.

   Цьогорічними переможницями конкурсу "Нумо, бабусі!" стали енергійні і досвідчені покровчанки, на другому місці – команда Ковердинобалківського старостинського округу, на третьому – Жоржівського. Різниця у балах символічна, бо всі старалися на відмінно. 

   Вітаємо учасниць конкурсу, його переможниць, усіх людей поважного віку зі святом! Будьте здорові і щасливі! Дякуємо організаторам конкурсу за чудові традиції і сподіваємося, як відзначив голова громади Олександр Тутка, наступного року побачити на сцені селищного будинку культури відважних чоловіків у конкурсі "Нумо, дідусі!" А поки що – бабусі-молодці попереду!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь