ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Щирі вітання працівникам цивільного захисту, фармацевтичної галузі та лісового господарства!

Дата: 17.09.2021 08:49
Кількість переглядів: 567

Фото без опису   Сьогодні відзначають професійне свято працівники цивільного захисту України, у суботу святкують фармацевти, а в неділю – лісівники.

   У нашій громаді є кого привітати у кожній з цих галузей. І не тільки людей, котрі трудяться  в наш час, але й котрі працювали у минулі роки й десятиліття.

   Найперше, від усієї громади дякую нашим рятувальникам за відповідальність, витримку і щоденну звитягу. Щиро вітаю колективи місцевої пожежної охорони та державної служби з надзвичайних ситуацій! Зичу вам міцного здоров’я, спокійних чергувань на роботі і щасливого повернення додому! Успіху у будь-якій непростій ситуації, мирного неба і родинного благополуччя!

   Зичу усього найкращого представникам фармацевтичної галузі! Нині кількість аптечних закладів на території нашої громади чимала, тож жителі мають право вибору у конкурентному середовищі. А це значить – якість обслуговування. Упевнений, у будь-якому аптечному колективі працівники дбають про клієнтів, проявляючи високі професійні та людські якості. Бажаю вам вдячних відвідувачів, хорошого настрою, сімейного щастя і достатку!

   Від відповідальності кожного з нас, жителів Шишаччини, залежить робота не тільки рятувальників, але й лісівників. Працівники лісових господарство щоденно піклуються про наше природне багатство, примножуючи красу і добробут рідного краю. Прийміть, шановні лісівники, слова щирої шани за вашу невтомну працю, вагомі зусилля задля добробуту нинішнього та майбутнього поколінь. У цей святковий день бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, щедрої долі, оптимізму, творчого натхнення на подальшу плідну працю!

З повагою, селищний голова Олександр ТУТКА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь