ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Щирі вітання працівникам цивільного захисту, фармацевтичної галузі та лісового господарства!

Дата: 17.09.2021 08:49
Кількість переглядів: 530

Фото без опису   Сьогодні відзначають професійне свято працівники цивільного захисту України, у суботу святкують фармацевти, а в неділю – лісівники.

   У нашій громаді є кого привітати у кожній з цих галузей. І не тільки людей, котрі трудяться  в наш час, але й котрі працювали у минулі роки й десятиліття.

   Найперше, від усієї громади дякую нашим рятувальникам за відповідальність, витримку і щоденну звитягу. Щиро вітаю колективи місцевої пожежної охорони та державної служби з надзвичайних ситуацій! Зичу вам міцного здоров’я, спокійних чергувань на роботі і щасливого повернення додому! Успіху у будь-якій непростій ситуації, мирного неба і родинного благополуччя!

   Зичу усього найкращого представникам фармацевтичної галузі! Нині кількість аптечних закладів на території нашої громади чимала, тож жителі мають право вибору у конкурентному середовищі. А це значить – якість обслуговування. Упевнений, у будь-якому аптечному колективі працівники дбають про клієнтів, проявляючи високі професійні та людські якості. Бажаю вам вдячних відвідувачів, хорошого настрою, сімейного щастя і достатку!

   Від відповідальності кожного з нас, жителів Шишаччини, залежить робота не тільки рятувальників, але й лісівників. Працівники лісових господарство щоденно піклуються про наше природне багатство, примножуючи красу і добробут рідного краю. Прийміть, шановні лісівники, слова щирої шани за вашу невтомну працю, вагомі зусилля задля добробуту нинішнього та майбутнього поколінь. У цей святковий день бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, щедрої долі, оптимізму, творчого натхнення на подальшу плідну працю!

З повагою, селищний голова Олександр ТУТКА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь