A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Відзначили кращих спортсменів і тренерів громади

Дата: 14.09.2021 14:08
Кількість переглядів: 673

   З нагоди Дня фізичної культури та спорту України на стадіоні КП «Шишаки – Прогрес» відбулося урочисте нагородження провідних спортсменів і тренерів Шишацької дитячо-юнацької спортивної школи. Від селищного голови Олександра Тутки, від себе особисто вихованців ДЮСШ привітала начальник відділу освіти  Шишацької селищної ради Наталія Караваєва.

   Згідно з Положенням про стимулювання учнів-переможців та призерів  спортивних змагань, які проводяться Міністерством освіти і науки, юні спортсмени та їхні тренери нагороджені грамотами відділу освіти Шишацької селищної ради та, за підсумками 2020-2021 навчального року, отримають одноразову матеріальну допомогу відповідно до здобутих місць.

   Після привітання відбувся традиційний турнір з мініфутболу серед ветеранів спорту Шишаччини.             

Фото без опису   Футбол на Шишаччині завжди був і є на високому рівні, залучає у свої лави багато бажаючих займатися цим видом спорту. От і зараз ми побачили представників футболу з Гоголевого, Шишаків, Яресьок,  Жоржівки, Тищенок. 

   У наполегливій боротьбі переможцем турніру стали спортсмени Яреськівського старостинського округу, друге місце посіла команда з Шишаків, третє місце - з Гоголевого. 

   За підсумками змагань суддівська колегія визначила гравців у номінаціях: «Кращих воротар» - В’ячеслав Говорун (смт Шишаки), «Кращий захисник» - Михайло Святина (Гоголеве), «Кращий бомбардир» - Олександр Куценко (Яреськи).

Фото без опису   Також варто відзначити ветеранів футболу Шишаччини – Івана Шарлая, Анатолія Соханя, Олександра Логвиненка, Сергія  Вітценка, Сергія Цьову, Михайла Куліша, Анатолія Шарлая, Сергія Шабельника, В’ячеслава Безуглого, Олега Хаустова, братів Станіслава і Федора Бейгулів, Олега Крилова, Юрія Міненка.

   Переможців та призерів турніру нагороджено Кубком, грамотами та цінними подарунками відділу освіти Шишацької селищної ради.

Директор Шишацької ДЮСШ Ігор Попадич.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь