A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Платникам ПДВ про реєстрацію податкових накладних!

Дата: 13.09.2021 10:02
Кількість переглядів: 338

Фото без опису   З початку  2021 року платниками податку на додану вартість Полтавщини подано на реєстрацію більше 8 мільйонів податкових накладних на загальну суму 47,8 мільярдів. грн., з яких зареєстровано 7,9 мільйонів (98,7%) податкових накладних на загальну суму 47,8 млрд. грн.

   За січень - серпень 2021 року  проведено 162 засідання комісії ГУ ДПС у Полтавській області з питань розблокування ПН/РК, яка працює у рамках дії Постанови КМУ  від 11.12.2019 № 1165 « Про затвердження порядків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних».

   Як повідомив представникам засобів інформації в.о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Андрій Якименко: „Станом на 1 вересня 2021 року платниками податків подано на розблокування 20,2 тисяч повідомлень до зупинених ПН/РК, по яких комісією прийнято рішення про реєстрацію – 17651 ПН/РК на суму ПДВ 307,1 млн. грн. (69,6 % від розглянутих) та про відмову в реєстрації 2135 ПН/РК на суму ПДВ 129,3 млн. грн. (29,3 відсотків від розглянутих). Решта повідомлень – 331 на 4,7 млн. грн.(1,1 %) залишаються на розгляді у зв’язку з тим, що термін рішення не настав”.

   Також керівник обласної податкової зазначив, що створені всі умови для сприяння платникам ПДВ  в наданні допомоги щодо роз’яснення всіх суперечливих питань які виникають під час реєстрації ПН/РК. Консультацію з даного питання можна отримати у  центрах обслуговування платників які розташовані на території області.  З адресами та телефонами ЦОП можна ознайомитись  на  банері „Центри обслуговування платників”  субсайту Головного управління ДПС у Полтавській області офіційного вебпорталу ДПС України  за  посиланням  https://poltava.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь