ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Пошанували земляків у Михайликах

Дата: 23.08.2021 21:48
Кількість переглядів: 814

Фото без опису   У НЕДІЛЮ селищний голова Олександр Тутка з приємною місією відвідав Михайликівський старостинський округ. Разом зі старостою Михайлом Михайликом привітав жителів з Днем їхнього округу – Днем села Михайлики та навколишніх сіл. Прибули на свято з музичними віншуваннями  і артисти Шишацького селищного будинку культури. Мистецькі поздоровлення для свого земляцтва підготували їхні незмінні улюбленці -  ансамбль «Чебреці», солісти Валентина Сиротко, Андрій Іванюта, танцювальний колектив «Сяйво», вихованці дитячого садочка «Дзвіночок».

   Жвава торгівля, розваги на різні смаки і віки, пригощання-частування створювали чудову святкову атмосферу. Але найголовніше в ній – це шана людям, життя яких віддане рідному куточку, цяточці на мапі України, але такій безмежній у серці кожного.

   Традиційно, як і всюди, у Михайликах пошанували найстаршу жительку - Катерину Леонтіївну Фурсу та наймолодшого мешканця – Олександра Локатоша; відзначили сімейні пари, які прожили разом чверть віку, – це Микола та Оксана Федюки, Віктор та Ольга Даценки, Іван та Леся Вернигори, Анатолій та Олена Антоненки, Василь і Тамара Гарячуни, Василь і Юлія Леги, Сергій і Валентина Жугани, Юрій та Ірина Руденки; золоте подружжя – Анатолія Івановича і Тетяну Івановича Кібців. Привітали 80-річних та 70-річних земляків, яких за останні два роки (зважаючи на минулорічний карантин) назбиралося понад три десятки ювілярів.

   Відзначили колектив Михайликівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини; керівника танцювального колективу «Сяйво» Владиславу Осауленко; активних учасників художньої самодіяльності Ольгу Німець, Тетяну Гозу, Валентину Карпенко; талановиту і небайдужу учнівську молодь – Поліну Маслівець, Вікторію Коробку та Артема Твердохліба.

   УСІ ДНІ СЕЛА, без сумніву, схожі між собою – вітальними традиціями і святковою атмосферою. Але водночас вони різні – бо це, передусім, свято окремого куточка нашої громади, свято краю, свято великої чи невеликої, але своєї спільноти, свого земляцтва. Схожість, рідність усіх сіл об’єднує нашу громаду, а відмінність – робить  її духовно багатою, неповторною серед сотень громад Полтавщини і України. Пишаймося тим, що ми різні, але єдині!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь