A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Щедро на душевність і талант Яреськи відсвяткували День старостинського округу

Дата: 12.08.2021 14:29
Кількість переглядів: 838

Фото без опису   Минулої суботи яреськівчани та жителі прилеглих сіл, а також гості цього чарівного куточка нашої громади відзначили День села.

   З чудовим святом усіх присутніх привітали староста округу Станіслав Миколенко, голова Шишацької громади Олександр Тутка, голова Миргородської райдержадміністрації Віктор Іваненко, директор виробничого підрозділу “Шишацька” ТОВ “Агрофірма імені Довженка” Віктор Микитченко, від керівництва ТОВ “Зерноагротрейд” - Руслан Нікітченко.

   Староста подякував за підтримку соціально відповідальним партнерам Яреськівського округу – агрофірмі імені Довженка, товариству “Зерноагротрейд”, а також своїм колегам – керівництву селищної ради, комунального підприємства “Техкомунбуд”, усім землякам, зокрема приватним підприємцям, котрі допомагають у вирішенні багатьох питань щодо розвитку рідного краю, беруть активну участь у благоустрої села та долучаються до проведення різних заходів.

   Почесні гості свята разом зі старостою  вшанували щирими вітаннями та подарунками найповажніших за віком жителів Яреськівського краю, котрим понад 90 років, – Дарію Іванівну Чинакало, Ганну Тимофіївну Бухун, Анастасію Миколаївну Рибалку, Лідію Іванівну Шкурпелу, Ганну Пантелеївну Розкладку. Привітали з ювілеями іменинників цього дня - Павла Тумка та Анну Власенко. Від агрофірми імені Довженка нагородили народний ансамбль “Мальви”, Юрія Калініченка та Антона Приходька; від “Зерноагротрейду” - Станіслава Васільченка, Олександра Андрущука та Юлію Циганенко. За активну громадську позицію та краєзнавчу діяльність відзначили Олександра Петровича Дзюбу.

   Ліричні пісенні, танцювальні і гумористичні виступи усім присутнім на святі подарували місцеві улюбленці, талановиті митці Яреськівського сільського будинку культури – самодіяльний народний ансамбль української пісні “Мальви” під керівництвом Тетяни Шульги у складі Оксани Данилко, Любові Шевченко, Світлани Ігнатової, Олени Гіззатуліної, Світлани Харченко, Лідії Милимко, Людмили Безик, Катерини Пузенко, Світлани Бардіної, Надії Вовк, Тетяни Шульги, Івана Безика, Олександра Третьякова, Володимира Явтушенка, Юрія Юрковського; танцювальний ансамбль “Елегія” під керівництвом Світлани Харченко - Анна Шабанова, Ірина Власенко, Марія Онищенко, Олена Усенко, Діана Лейко, Ліза Литвин, Марія Вдовенко, Софія Дзюба, Ліза Омельченко, Ангеліна Ласкова, Анна Хоменко; колектив “Сузір’я”, наставник Надія Вовк: Анна Шпіка, Аделіна Булига, Валентина Молошна та – Денис Книш, Олександр Безвінов, Роман Олексюк. Гумором розважили публіку Олена Обревко та команда “Такіда” за участю Юрія Кальченка з Бухунів і його друзів. Вели концертну програму Каріна Даценко й Анастасія Іваненко.

   Практично ще жоден День села (чи старостинського округу) у нашій громаді не обійшовся без номерів від артистів Шишацького селищного будинку культури. Солістів СБК та гурт “Дівчата” у кожному селі вітають з великим задоволенням - як своїх.

   Але на цьому святі не обійшлося і без співочих гостей. Приємним подарунком для усіх присутніх став виступ заслуженої артистки України Олени Білоконь.

   Крім яскравої і різножанрової концертної програми, яреськівчани мали можливість насолодитися і традиційними святковими розвагами: атракціонами, стравами і напоями, від яких розбігалися очі. Це і знайомий усім великоперевізький куліш, і шашлики на різні смаки, і меню азербайджанської кухні, і мед та медовуха від титулованих майстрів своєї справи. А ще – виставки, фотозони, катання на підводі… І нічна дискотека – як завершальний, але не прощальний акорд незабутнього сільського свята.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь