A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

У Тищенках відзначили День Великобузівського старостинського округу

Дата: 23.07.2021 14:34
Кількість переглядів: 682

Фото без опису   Велика Бузова і Тищенки по черзі приймають жителів та гостей краю на сільські іменини. Цього року честь відзначати День рідного краю випала Тищенкам.

   До цього свята старанно готувалися всі організатори та учасники – колектив старостату на чолі з його керівницею; осередок культури; місцеві таланти різного віку і різних жанрів – ансамбль “Молодички” Великобузівського сільського будинку культури, дует Надії Шості та Катерини Цьови, Юлія Рибченко, Світлана Кущ, Інна Пугач, Неля Матвієнко, Владислава Чумак, Валерія Марюхна, Вероніка Кукіш, Юрій Власенко, Злата Подобна, Іван Волоха, Коля Літвінов, ведучі заходу Юрій Кальченко і Анна Кущ; артисти з Шишаків – ансамбль “Дівчата”, солісти Сергій Костенко, Валентина Матвієнко, Тетяна Лоза, Наталія Коверда, з Сагайдака – Ірина Осіпенко, з Шафранівки – Алла Петрова. В оформлення сцени та фотозони вклала працю і душу Тетяна Марюхна. Майстерклас для всіх охочих та продаж власних виробів організував відомий гурток “ОК Трудовичок” місцевого НВК.

   Загальну атмосферу свята створювала не тільки чудова концертна програма, але й щедре (і безкоштовне!) частування смачним кулішем від Галини Антоненко, пухкими вареничками від Галини Чекріз, Алли Корецької, Вікторії Кобзистої, Лідії Устименко; тортами та шоколадним фонтаном з фруктами від благодійників. Вклали свою частку допомоги у те, аби День села вдався на славу, Ольга Куліш, Михайло Куліш, Рима Сметаненко, Микола Братешко, Наріман Мамишев, Сергій Луговський, Анатолій Костенко, Олег Довбиш, Анатолій Васюк, сім’я Миколи та Алли Антоненків, Валерій Попович, Людмила Цьова та, звичайно,  усі земляки – щирі слухачі і глядачі, котрі не жалували вдячних оплесків і заради яких, власне, і готувалося це довгождане свято.

   А вітали на святі найповажнішого за віком Володимира Дмитровича Повзика і наймолодшу жительку краю – Вікторію Рульову; срібних, золотих і навіть діамантових (!) ювілярів подружнього життя: це Антоніна і Олександр Корецькі, Валентина Олександрівна та Олексій Іванович Гурини,  Борис Корнійович та Галина Петрівна Радченки; іменинницю дня Аллу Антоненко.

   Відзначили молодь: громадську активістку Юлію Рибченко; учасницю численних конкурсів та заходів Злату Подобну; Антона Кицюка, Владислава Удода та Володимира Чипенка – в номінації “Повнолітній громадянин України”.

   Щирі слова вдячності адресували організатори заходу та односельці своїм землякам-захисникам: Олександру Поповичу, Івану Жамурі, Ігорю Ярещенку, Роману Марченку, Георгію Халікову, Владиславу Пугачу, Миколі Антоненку, Руслану Сорокотязі. З шаною привітали багатодітні родини Миколи і Валентини Чипенків; Марії Тищенко; Наталії Павлик; Олександра і Тетяни Гуринів; Руслана і Наталії Сеників, Григорія й Едіти Марюхнів. Отримали свою частину щирої уваги і майже чотири десятки 20-, 30-, 40-, 50-, 60-, 70- та 80-річних ювілярів.

   Теплі слова вітань і найкращих побажань, а також грамоти і подарунки у день свого свята жителі Великобузівського старостинського округу приймали від старости Катерини Цьови, першого заступника селищного голови Федора Дерія та директора виробничого підрозділу “Шишацька”  Віктора Микитченка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь